Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chggrruuuuejj

jakaś fruzia przyczepiła się do mojego narzeczonego.

Polecane posty

Gość chggrruuuuejj

wkurwia mnie ona, nie moze sobie znaleźć swojego faceta tylko mojemu sie bez przerwy narzuca. ciagle smski pisze, szuka byle pretekstu zeby sie z nim spotkac, na gg od razu pisze. wkurwia mnie ona :o

Gość chggrruuuuejj
jak sie pozbyc tego przychlasta?

Gość mistermin
a ktora z was ladniejsza?

Gość fdfdfhjgjgjg
co dwie dziury to nie jedna. kazdy by skorzystal:D

Gość DNA
Jak nie bedzie czuł sie z nią lepiej to nie masz sie co martwić. A jak bedzie, to znaczy, ze coś spieprzyłas po drodze.

Gość Elza2
Lynette Scavo 2 i fdfdfdfj Sorry, ale nie każdy facet jest tak łatwy i prosty jak Wy, no cóż bo takie pasztety prawiki to od razu by skorzystały jakby jakakolwiek spojrzała na nich, choćby była to 50-latka 150 cm 100 kg :D:D:D Ale by skorzystali :D;) Autorko to Twój facet powinien jakoś zareagować, żeby jej się "pozbyć", choć faceci to niestety takie proste stworzenia, którym tak potrzebna jest adoracja, bez tego zatraciliby wiarę w siebie :P On się pewnie czuje bardziej atrakcyjny i cieszy się, że jakiś babol do niego wypisuje, ale powinien przestać być egoistą i pomyśleć o tym, że Ciebie to wkurza i ograniczyć te niczemu nie służące kontakty Jeśli tego nie skończy Tobie nie pozostaje nic innego jak znaleźć sobie kolegę do sexi smsków na dobranoc ;)