Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DAJmiSIEBIE

JAK PODERWAĆ SZEFA MĘŻA??? POMOCY

Polecane posty

Ależ my czytamy o co Ci chodzi. Co nie znaczy że myślisz jak w miarę rozumny człowiek, zdający sobie sprawę z konsekwencji :)

rozumiem i odpowiadam A) jesteś ograniczoną umysłową tępą pissadą (uzasadnienie) nie chce się rozwieść a chcesz się ruchać z obcymi , krzywdząc "najbliższych" , mówiąc inaczej NIE MYSLISZ :) b) poproś męża o asystę w tej delikatnej sprawie, może pogada z swoim szefem i powiem mu że masz ochotę ostro łykać jego nasienie :classic_cool:

Gość DAJmiSIEBIE
zadołowała ? mnie? :) wrzuc na luz ok???? obrażac to możesz swoję pannę a nie mnie pisz ile chcesz mam w d....e Twoje argumenty nie potrafisz mi pomóc to po co zabierasz głos co????????

Ale jakiej pomocy oczekujesz? Mam iść do szefa i szepnąć słówko? Dziewczyno dorośnij, jesteś w moim wieku a zachowujesz się jak ja 15 lat temu :D

panne to maja lumpy pod sklepem twojego kalibru a ja to mam Żonę :) a teraz już grzeczniej spierdalaj bo skończyłem ci kałmuku tłumaczyć jak krowie na rowie zamykam topik

Gość ohoho
Wg mnie ten zakazany romans moze dac ci korzysci. Powiedz mu ze bedziesz jego lala na zawolanie wzamian za podwyszke dla twojego meza. Tylko wiadoma- nic nie moze przeciez wiecznie trwac i jak mu sie znudzisz to sie skonczy el dorado i bedzie sajgon. Ale co bedzies sie martwic co pozniej zyj chwila-carpediem i puszczaj sie na boku

Gość DAJmiSIEBIE
to co mi proponujesz poza tym,abym nic z tym dalej nie robiłą?

wszystkich ludzi na poziom proszę o opuszczenie topiku , zaczym trolling :)

proponuje ci upierdol se tępy łeb, bo nie dość że pusty to zużywa cenny tlen i wodę

Gość DAJmiSIEBIE
JUKEN - jesteś pusty jeśli myślisz ,że Twoja żona widzi w Tobie wszystko...kumasz..pusty jestes

Gość DAJmiSIEBIE
OCHCHO-dzięki na taki kom czekałąm

a może wytrulaj się w psim gównie , owin folią strech , zrób foto i wyślij szefowi męża maial z dopiskiem "ruchaj mnie jak gówo którym jestem" :)

pusty ? no to przegrałem życie, myślałem że jestem pełny :D psuty to jest twój łeb , szakradna kurwo :)

Gość ohoho
Nie bedziesz miala wyrzutow ze poszlas na bok

jak by miała mózg to by miała wyrzuty :D gdzie ten mąż cie znalazł ? w melinie u pana mietka ?

Gość DAJmiSIEBIE
OCHOCHO=myślę,że nie za barzdo zależy mi na tym facecie...Juken-daruj sobie swoje puste sprostowania normalny mąż śpi juz dawno u boku żony a nie pisze z kobietami 0obrażając je....żal mi ciebie fraje..e

Gość ohoho
Ile z nim jestes znnudzil ci sie sexz nim czy co innego

takie coś nazywa się 2 zmiana ale skąd możesz to wiedzieć, skoro pieniądze masz od męża za ruszanie dupą , przecież :D trafił się większy portfel to masz chęć zmienić żywiciela pasożycie :classic_cool:

Gość DAJmiSIEBIE
JUKEN-CZY tY MNIE NIE ROZUMIESZ? mi nie chodzi o portfel szefa...:) pragnę go kumasz? nic poza tym

A przed chwilą miała być tylko rozmowa...ja Wam współczuję ...jak Wy nas możecie ogarnąć :D

Gość ohoho
Ile lat jestes z mezem i czemu ci sie sex z nim znudzil

Gość DAJmiSIEBIE
OCHOCHO-nie wiem,niby nic sie miedzy mna a męzem nie zmieniło ajednak pragnę JEGO-szefa jestęsmy 10 lat po ślubie 12 lat razem

Gość DAJmiSIEBIE
pragnę go-co nie oznacza,że muszę sie z nim pieprzyc tak???

kurwa wiedziałem że jebane lupy i patologia :D ślub w wieku 19 lat :o a jak zobaczyła kurefka że ktoś ma więcej kasy to odrazy świąd pissdy :P

Gość bezpruderyjny
"pragnę go" to nie oznacza chce się z nim pieprzyć? zajebista logika - może tylko "pragniesz" poplotkować

Gość ohoho
E tam do sexu i tak by doszlo napewno z jendnej str czy nie szkoda z drugiej skoro cie tak ciagnie to pieprz sid z nim jak maz sie nie dowie to zdrady nie ma