Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jobie

czemu mi to zrobiła

Polecane posty

Gość Jobie

Poznałem kobietę,zakochałem się w niej.Początkowo nie zaczepiałem jej,lecz ona zaczęła mnie zagadywać,zaczęła słać mi szerokie uśmiechy a jej oczy tak dziwnie błyszczały.Gdy zechciałem się z nią umówić,powiedziała,że kogoś ma lecz miałem wrażenie,że go dyskredytowała w moich oczach.Postanowiłem zawalczyć,dałem jej kilka upominków,byłem miły i patrzyłem jej głęboko w oczy. Jej reakcje były niejednoznaczne, przynajmniej przez pewien czas. W końcu,mocno mnie raniąc,dała mi do zrozumienia,że nie jest zainnteresowana.Gdy poprosiłem ją o wytłumaczenie, czemu dawała mi niejednoznaczne sygnały,odpowiedziała mi zwykłymi kłamstwami. Czemu kobiety dają nadzieje mężczyźnie a potem się wycofują?To je bawi?Dodaje im samooceny?

Gość faceci robia to ciagle, zeby
zaciagnac dziewczyne do lozka:o

Gość czicz
Widczonie zwykly flirt wziales za cos wiecej. Twoja wina. Zwlaszcza, ze powiedziala Ci, ze nie jest sama.

"dałem jej kilka upominków" - chlopie, to Ty kazdemu obcemu czlowiekowi dajesz upominki? Ta panna nie byla z Toba w zwiazku wiec mozne powiedziec ze byla dla Ciebie obca osoba. Poza tym co chciales osiagnac? Kupic jej zainteresowanie? Pokazujesz w ten sposob jedynie to iz nie jestes pewnym siebie facetem i musisz posuwac sie do prezencikow aby cos osiagnac. Nie dziwie sie ze Cie olala skoro Ty uwodzenie zaczynasz od podarkow raz bycia "milym", radzilbym na przyszlosc zapewnic kobiecie najpierw jakies porzadne wrazenia, porwac ja gdzies, poflirtowac, zaszalec a dopiero potem przechodzic do prezentow. Ogarnij sie stary, pozdro!