Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Patrychaaaaaaaaaa1234

Dziwna narosl w okolicy krocza

Polecane posty

Od pewnego czasu zauwazylam u siebie jakby dużą krostke w okolicy kroczaw kolorze skóry, jakby narosl Boli tylko gdy ją naciskam. Wcześniej w tym miejscu zapychaly mi się gruczoły od golenia. Dodam że wykryto u mnie stan zapalny szyjki macicy. Raczej nie jest to opryszczka bo czytałam że jej pierwsze uderzenie jest strasznie uciążliwe a ja nie odczuwam nic takiego. Pomóżcie!!

po prostu jakis stan zapalny . zwykły wrzód sie buduje , sorry ,boli. pewnie z zapalenia po goleniu. wycisnac , za jakis tydzień . zdesynfekować. i liczyc ,że sie nie odbuduje:(

Ale ja mam to już na prawdę długi czas :(

Gość że ke?
A rodziłaś?:P Pewnie nie, to jak wyżej - tłuszczak przypuszczalnie. Kup Rywanol, ciężki w użyciu bo farbuje na żółto bieliznę, ale działa dezynfekująco ( kosztuje koło 2 zł w aptece, bez recepty ). Mi po porodzie z podobnym problemem lekarz przepisał Solcoseryl, ale widziałam, że na necie ( wu wu wu d o z kropka pl ) jest bez i kosztuje koło 20 zł. Najbardziej pomógł ten solcoseryl. Ja się z tym męczyłam wcześniej dłuuugo, koło miesiąca, aż nie poszłam do gina i efekt jest taki, że z podobnej ropnej rany nie mam już nic. Pamiętaj tylko, że i tak najlepiej odwiedzić lekarza!! Pozdro!

Gość Elza2
Ja też miałam kiedyś taką gulę, bardzo bolało, ale dałam radę wycisnąć i to był jakby taki wielki pryszcz. Nie pojawił się ponownie.

tez obstawiam tłuszczaka !! :))) Nie martw się , mozesz sie umowic do lekarza na usunięcie. Moja sis to miała kiedys.