Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oplaŁka

On 22...Ja 31...Nie mamy szans....:(

Polecane posty

Gość oplaŁka

Poznlalam faceta.....zakochalam sie....Jest mlodszy ode mnie prawie o 10lat.....Darowac sobie te znajomosc...,czy tkwic w tym??

Gość oplaŁka
??

Gość anulav
Zalezy co on ma w glowie.. 22 latek chwilowo moze byc toba oczarowany a potem.. Bum... Leci do mlodszej, ale zawsze sprobowac mozesz, bo inaczej sie nie dowiesz. Moze on jest inny i stworzycie swietny zwiazek..

Gość ruska sucz
PROOOOOOOOOOOOOOOSZE CIE!!!!!!!!!!!!!!

Gość ale dlaczego?!
nie widze problemu-chyba,ze bardzo "zielony"ten 22latek....

Gość ixyyyyyyyyyyy
a czy on chce zwiazku z toba? bo jedyne co napisalas, to ze sie w nim zakochalas, ale czy on do ciebie cos czuje? jezeli nie, to nawet nie masz nad czym sie zastanawiac wiek nie jest przeszkoda, jezeli OBOJE chcecie byc razem

Gość załamer
Odradzam...byłam w takim związku poł roku, wczesniej latał za mna prawie rok,dałam sie uwiesc on 21 ja 32 czar prysnie z jego strony z czasem powie ci ze nie pasujecie do siebie bo za jakis czas zacznie zauwazac roznice miedzy wami( nie mowie o wieku a o mentalnosci) zakochałam sie...a po poł roku usłyszałam takie cos...Nigdy wiecej...

Gość niewłaściwy pseudonim
no właśnie, kwestia mentalności, dojrzałości. On ma jeszcze mleko pod nosem, a ty jesteś kobietą twardo stąpającą po ziemi. On może chcieć się jeszcze bawić, wyszumieć, a Ty zakładać rodzinę, myśleć o dziecku...szczerze mówiąc związek ma szansę ale nie na dłuższą metę

Gość mama aleksandusiuni
kochaana iu mnie jest ja 20 on 36 i zyemy jakos mamy slub od wakacji jest fajnie wcesniej bylismy ze soba 2 l;ata bez slubu