Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna_bluza

różnica wieku 12lat.

Polecane posty

Widać że są szczęśliwi,siostra ma córkę z pierwszego małżeństwa.Bardzo lubią podróże,zobaczymy za parę lat,nie widzę jakoś tego,ale może się mylę?!

Gość czarna_bluza
Jeśli siostra jest szczęśliwa to czemu by nie. Najważniejsze jest uczucie. Tak uważam. Kurczę, łatwiej mi spojrzeć na sytuację innych niż swoją. :(

Gość o jejku jej
czarna bluza a co was laczy?

Gość czarna_bluza
Póki co długie rozmowy. :) Znamy się od maja. Na początku nie mieliśmy sporego kontaktu. Dopiero tak od września mamy bardzo częsty. Jedyne co się między nami wydarzyło to głaskanie psa w tym samym momencie trącają przy tym swoje dłonie. :P

Gość o jejku jej
Jakie Ty masz plany na najblizsze 5 lat a jakie on?

Gość czarna_bluza
Chcę wyjechać z kraju - on również. Zamierzam pracować jako księgowa - on, nawet nie wiem czy chciałby zmieniać branże. Nie pytałam go nigdy o jego pracę, myślę że nie wypada. Chciałabym pójść na studia - on chciałby je dokończyć. Nie miał pieniędzy na czesne. Teraz chciałby na nie wrócić.

Gość o jejku jej
a co jesli on za 2 lata zacznie mowic o malzenstwie i zakladaniu rodziny?

Gość czarna_bluza
To wtedy pojawi się mały problem. Dziecko chciałabym mieć, ale po studiach żeby nie przerywać nauki. DawidkowaMama - jesteś szczęśliwa? :)

Gość czarnaOwieczka24
a mialyscie tez problem z akceptacja rodzicow ?

U nas problemu ze strony moich rodziców nie było (miedzy nimi jest 7 lat), ale rodzice M byli średnio zadowoleni że taką "młódkę" znalazł :P Tak, jesteśmy bardzo szczęśliwi, od 3 lat małżeństwo. Owszem, bywało lepiej i gorzej, ale to już nie od wieku zależy...

Gość czarna_bluza
Między "moim", a moją mamą jest 22 lat różnicy. :P Może dlatego też na to wszystko inaczej patrzy. Właśnie czarnaOwieczka24, ile Twoi rodzice mają lat, jaka jest różnica między Twoim mężczyzną, a nimi?

Gość jbfwhjsb
a ja mam faceta 10 lat starszego i problemu nie widze. a ze ktos napisal, ze dojrzaly facet ktory ma w gronie znajomych ludzi, ktorzy zakladaja rodzine...no zaraz...a co mnie do tego sluby, czy ciaze innych? ich wybor tak samo jak i nasz, jesli chodzi o nasze bycie ze soba. wszystko jest w odpowiednim czasie, a jak facet ktory jest starszy, a dziewczyna o wiele lat mlodsza, to jego dojrzalosc bedzie raczej polegala na tym, ze nie zrobi takiej dziewczynie szybko dziecka, a bedzie dazyl do tego, zeby sie wyksztalcila i znalazla dobra prace i bedzie wspieral ja w roznych wyborach. a przede wszystkim bedzie ja szanowal! ja mam 21 lat, a moj facet 31. roznicy wielkiej miedzy nami nie widac, bo kazdy ma swoj specyficzny styl ubierania sie i do tego moj wyglada na 20 paro latka...ale nie chdzi o wyglad prawda? wazne co czujemy w srodku i jak sie zachowujemy.

Gość czarnaOwieczka24
miedzy moimi rodzicami a moim jest roznica z tata 14 lat a z mama 8 lat

Gość o jejku jej
jbf.. to co napisalas jest dobre, moze niewiele majace z wspolnego z rzeczywistoscia ale dobre.

Gość czarna_bluza
jbfwhjsb - masz rację. Ja przy swoim czuję się bardzo dobrze. Imponuje mi właśnie jego dojrzałość, opanowanie i rozsądne podchodzenie do sprawy. Takich właśnie cech szukałam. I znalazłam je w nim :) czarnaOwieczka24 - absolutnie nie ma od Twoich rodziców inicjatywy, by go bliżej, lepiej poznać? Spojrzeć na to trochę przychylniejszym okiem?

Gość czarna_bluza
jbfwhjsb - masz rację. Ja przy swoim czuję się bardzo dobrze. Imponuje mi właśnie jego dojrzałość, opanowanie i rozsądne podchodzenie do sprawy. Takich właśnie cech szukałam. I znalazłam je w nim :) czarnaOwieczka24 - absolutnie nie ma od Twoich rodziców inicjatywy, by go bliżej, lepiej poznać? Spojrzeć na to trochę przychylniejszym okiem?

Gość przestanie wam imponowac
jak same dorosniecie:D:D:D

Gość czarnaOwieczka24
nie. zadnych checi, nic a nic

Moj maz jest 9 lat starszy ode mnie. Ja mialam 22 jak sie poznalismy. Czasami mam wrazenie ze to ja jestem starsza w tym zwiazku ;)

Gość czarna_bluza
czarnaOwieczka24 - współczuję. Szkoda, że tak wychodzi. Dziewczyny - dziękuję za miłe słowa wsparcia :) to dla mnie bardzo ważne. Co raz bardziej jestem przekonana, że może nam wyjść. A bardzo tego bym chciała :)

Gość czarnaOwieczka24
sprobuj ;)

prylinek Moja siostra ma 28 lat,a jej mąż 50,ja tego nie trawię,ale cóż miłość jest ślepa.Dodam że szwagier jest rok starszy od naszej mamy-haha Oj to troche duza roznica wieku jak dla mnie ale nawazniejsze ze oni sa z tym szczesliwi. A dlugo sa razem? 12 lat to nie jesz jeszcze taka duza roztnica wieku ale 19 wg to troche wczesnie by brac sie za 30 latka.

Gość dokladnie 19 i 30 lat, to dwa
rozne swiaty, a jak nie sa rozne to cos tu jest niehalo

Gość czarna_bluza
Biest29; dokladnie 19 i 30 lat, to dwa - dlatego też pytam. Przyznaję się, że obawiam się, że się rozminiemy. Z naszych rozmów wynika, że mamy podobne cele i marzenia, ale jednak ta różnica wieku nie daje mi spokoju.