Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajaca sie na tym 80

MONIKA MROZOWSKA W TVN

Polecane posty

Gość Mateusz ;))
Rozebrała się? Już jej nie szanuję...

Gość Mateusz ;))
dobra to teraz moj penis do oceny....zaraz sie link zaladuje

Gość Mateusz ;))
Masz takiego małego, podszywie, że długo się nie będzie ładował.

Gość Elza2
o fuu, nie wiedziałam, że się rozebrała :/ bleee jest obleśna teraz jeszcze bardziej jej nie lubię i nie ma w sobie krzty seksapilu porównajcie sobie inne kobiety z CKM u , nie odrzucają, przyciągają wzrok, miło jest na nich oko zawiesić a ona OBRZYDZA i ODRZUCA OBLEŚNE FOTY

Gość Elza2
JESTEM ZNIESMACZONA porównajcie sobie np foty Dody jak ślicznie wyszła i seksownie czy Górniak

Gość oni już razem nie gotują
ona sam gotuje on sam jest w studio bardzo duzo kasy za to gotowanie dostają to im się nie opłaca zostawić tak tego gotowania

Gość 54fg78jh
to szmacisko 2 razy sie rozbieralo dla playboya, od razu widac, ze ta zwykla szmata, nie mam szcunku do takich, podobnie jak przybylska, do dzis pamietam jak raz przypadkiem gdzies chyba na kozaczku dali jej fote z cycami i ciepskiem na wierzchu :O ale to byla fota sprzed chyba 10 lat, dzis juz stara baba po 3 ciążach by sie nie rozebrala hahah, a jej wywiad w jakiejas gazecie najlepszy, jak to gada jak dla niej nagosc to normalna sprawa i nawet przy swoich dzieciach chodzą na nago, ona i ten jej konkubent, bo nawet nie wiem czy mają slub. mam nadzieje, ze ten facet ją zostawi, bo nie znosze baby. i bardzo brzydko sie starzeje, te nozki takie krotkie krzywe jak u kaczuszki. jakie to zero, jakie DNO, a weźcie sobie taką mielcarz co sie szanuje i nie zgodzila sie rozebrac, ona jest nie tylko piekna ale ma klase!

Gość gbur doskonały
Elza2. ciekawe ja ty wyglądasz...

Gość 54fg78jh
ja tez jej nie znosilam w Rodzinie Zastepczej i jeszcze tej czarnej małpy, co ma ryj jak mieszanka goryla z facetem czyli oli szwed tez nie znoszę. ona tez juz 2 razy pokazywala w playboyu swoje czarne śmierdzące dupsko.

Gość Karoll l:))
Doda ma za małe sutki :D Śmiesznie to wygląda. Mrozowska wyszła średnio, rzeczywiście brzydko na twarzy tam wygląda

A Ola Szwed bardzo szybko zaczęła się starzeć, wygląda jak by była po 40-stce

Gość 54fg78jh
doda ma przede wszystkim martwe cyce, czyli protezy, silikony, wiec nawet ciezko co tu oceniac, chyba robote chirurgow co nie?

Gość fan moniki m.
No i zaczęła sie nagonka, zatęchłych, zakompleksionych, obwisłych i pofałdowanych paszczurów...

Gość 54fg78jh
ja akurat jestem ladna i szczupla, piersci mam naturalne C wiec mylisz sie ;) ale nie o mnie tu mowa. po prostu niesamowicie obrzydzają mnie takie szmaty co sie rozbierają, ja mimo ze mam ladne cialo to bym po prostu za zadną kasę dolej dupy ani piersi nie pokazala :O

fanie Moniki, ja akurat jestem przystojny :D

Gość fan moniki m.
@54fg78jh Może jednak nie jesteś na tyle atrakcyjna, żeby ktoś zaproponował ci sesje zdjęciową? No i nie mów, że nie pokazałabyś pupy i piersi za konkretna kasę w prestiżowym magazynie. Po prostu nigdy nie spotkałaś się z taka propozycją, więc nie znasz do końca swoich reakcji w tym temacie...

Gość martin z żuchowa
myślę że po programie robią to w 3

Gość 54fg78jh
serio, nie zrobilabym tego, bym sie potem czula jak szmata, zadne pieniadze nie są warte tego, zeby potem zdjęcia twoich cycow i rowa zostaly w sieci na zawsze i byly oglądane przez miliony obcych ludzi, w tym nawet dzieci, ktore znajdą to przypadkiem, atrakcyjna jestem ale tu nie o to chodzi, bo przeciez oni i tak te wszystkie szmaty obrabiają photoshopem...

Gość 54fg78jh
zreszta wystarczy obejrzec zdjęcia wegrowskiej z CKM a to jak wyglada naprawde, dwie rozne osoby.... wiec każdą mozna przerobic, zeby wyglada atrakcyjnie, powiekszyc podniesc piersi, ujędrnic tylek, wiec kazdy paszczur moze sie rozebrac wiec nie chodzi nawet o urode ale o klase, ktorej brak tym paniom.

Gość fan moniki m.
@54fg78jh Mówisz trochę z pogardą o paniach występujacych w tych magazynach. A przecież te zdjęcia to raczej erotyka w wersji light. Czuć jak szmata? - chyba jesteś dla siebie zbyt surowa :)

Gość 54fg78jh
erotyka? dla mnie to są zwykle k.... ;)

Gość fan moniki m.
Oczywiscie photoshop jest niezbedny, ale w całej tej sytucji ma raczej najmniejsze znaczenie.

Gość fan moniki m.
@54fg78jh Widzę, że masz radykalne poglady na sprawy nagości... ok. szanuje to.

piękno niewieściego ciała toż to radość dla oczu. a swoją drogą nawet prostytutka jest warta szacunku za uczciwość w tym co robi od szmat np. w urzędach czy najemnych w bankach uśmiechających się by oszukać klienta. to dopiero szmaty choć ubrane az po szyję w białe kołnierzyki. co jest złego w pokazaniu ciała jeżeli jest ono piękne?polki to ciemnogród, tu świrują cnotki niepokazywalskie a się po ćmoku w oficynach bram oraz za stodołami rżną głupio by zachodzić i się skrobać i dalej udawac cnotkę. hahahahahahaha stąd sfustrowane i zawistne

Gość srammmmm
przystojnego męża miała, szkoda go wyglądali razem fajnie

Gość Monte Carlo . ..
Gutekszoł, wypieprzaj stąd, tłumoku :o🖐️