Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ptpoirpotyio

Zazdroszczę Wam dobrych ojców

Polecane posty

Gość ptpoirpotyio

Zawsze zastanawiałam sięjak to jest miećkochającego ojca. Moi rodzice sięrozwiedli (to jeszcze jestem w stanie zrozumieć), ale mój ojciec jest bardzo zimnym, specyficznym człowiekiem. Nigdy nie powiedział mi nic miłego. Nie przejmował sięgdy byłam chora, często zupełnie nie wiedział co sięze mnądzieje. Niedawno pojechałam do niego z chłopakiem, i nie miał zupełnie nic przeciwko, żebym spała z nim w jednym łóżku. Pewnie nawet gdybym przyprowadziła jakiegośtypa spod ciemnej gwiazdy to nic by nie powiedział :O

Gość malamutek
ja miałam wspaniałego ojca, zawsze się dziwiłam koleżankom jak można się bać własnego ojca

Gość kijaneczka 5677
Ciesz się że w ogóle go masz, moja mama też się rozwiodła jak miałam 9 lat. Ojciec wyjechał za granicę i od tamtej pory go nie widziałam, nie odzywa się do mnie wcale, przysłał kilka razy kasę i prezenty, a mam teraz 25 lat...

Gość ptpoirpotyio
Kijaneczka, mojego ojca traktujęjak dalekiego wujka. Szczerze mówiąc zastanawiam się, czy mój brak poczucia własnej wartości nie ma swoich korzeni właśnie w jego zachowaniu: brak ciepłego słowa, zapewnieniu o miłości, a w zamian szydzenie ze mnie

Gość ja mialam ojca w domu
niszczyl nas psychicznie swoja tyrania, nie mzona bylo czuc sie swobodnie. stad teraz w doroslym zyciu,jestem bardziej bierna i niesmiala. i nie umiem byc calkiem sobą.

Gość ptpoirpotyio
Panna masakra, to zazdroszczę. Gdybyśmiała takiego jak mój to wiedziałabyś"jak można tak traktować ojca".

Gość ja też miałam ojca tyrana
idiote który wydumane problemy rozwiązywał krzykiem i wrzaskiem , teraz w dorosłym życiu jestem okreslana mianem ddd lepiej nie miec go wcale niz przechodzic przez piekło jakie nam zgotował , teraz nawet na jego grób nie chodze ,ma to na co zapracował

Gość ptpoirpotyio
Mój nie odzywa siędo mnie od ok miesiąca, a kilka dni temu miałam urodziny

Gość Tatiana A. (wulgarna)
to akurat chyba dobrze, że pozwolił tobie i chłopakowi spać w jednym łóżku :D, ale co do reszty się zgadzam, dziwny człowiek, żeby swoją córkę traktować jak powietrze : /

Gość ptpoirpotyio
Tatiana, owszem, to dobrze, ale brakuje mi takiej ojcowskiej ochrony własnej córki... ojcowie moich koleżanek ostrożnie sprawdzająich chłopaków, a mój ma wyjebane z kim jestem i co robię

Gość fgdfgf
Mój ojciec jest złym człowiekiem. Nienawidzę go, a przez to nienawidze siebie. Pewnych rzeczy nie da się wybaczyć.

Gość ptpoirpotyio
Michał, tak.

Gość ptpoirpotyio
To wielki wyczyn

Ja ojca też mam zjeeeba, pijaka. Ale za to mój teściu powinien mieć na nazwisko BOSKI. Super człowiek. Wiem, po kim mój mąż jest taki fajny :)