Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwkaCHCEuciec

witam, jest tu kto? mam ochote pogadac:)

Polecane posty

Gość dziwkaCHCEuciec

pije sobie z rana piwka, w sumie to juz jestem pijany;p i jestem z siebie baaaardzo zadowolony, bo olałem panne, która dała mi kosza i teraz nagle chce abym byl jej dobrym kolegą haha idiotka:) coś pięknego juz dostaje sms-y "o co mi chodzi"... oczywisice nie odpisuje:) niech spierdala :) co tam u was moi drodzy?

Gość dziwkaCHCEuciec
up

wczoraj pod wieczur mialem kiepski dzien dobrze zrobiles bo jak bys chcial sie kolegowac to bys nie chcial czegos wiecej baby sa niektore glupie co nie :)

Gość dziwkaCHCEuciec
no są.. nie da się ukryć:)

Gość dziwkaCHCEuciec
eleene, nie masz doczynienia z amatorem..

Gość dziwkaCHCEuciec
wiesz no.. to w sumie ciezko nazwac rzuceniem, to raczej ona mi dala kosza i teraz nagle chce miec we mnie kolege, wiec ją olalem:) bo ja nie bede ciota, ktora sie zadowoli kolezenstwem co do picia to uwazam sie za pro ;]

jasne -Zartowalam sobie . Rozumiem, ze skoro Cie rzucila , to jest niesmaczne jest dla Ciebie proponowanie kolezenstwa. To tak , jak glodnemu psu pokazac kielbase na kiju . Nie przejmuj sie , czas pomoze uporac sie z tym uczuciem . Ale za duzo nie pij , bo stracisz na atrakcyjnosci , jak wkroczysz znow na ring , by walczyc o kobiete marzen.

Gość dziwkaCHCEuciec
buahaha a co ma moje picie do atraksyjnosci? co do kobiet, obecnie mam na wszystkie wyjebane, nie chce zadnej, chce byc obojetny, tak jest najlepiej :) za duzo porazek w zyciu..

ma i to duzo :-D Jesli bedziesz pil duzo , nawet jesli sa to piwa , to bedziesz mial za niedlugo miesnie piwne , bedziesz smierdzial piwskiem i bedziesz mial szanse byc alkoholikem.Kazda myslaca kobitka nie bedzie chciala miec za partnera przyszlego pijanice . A to ze w tym momencie nie lubisz kobiet -rozumiem.Na szczescie, albo nieszczescie przejdzie Ci to i znow bedziesz chcial miec kobiete ze swoich wyobrazen. Wszak mamy poped i jestesmy stadnymi" zwierzatkami " :-D

Gość dziwkaCHCEuciec
a wiec tak.. po pierwsze pije juz od X lat i nie mam zadnego miesnia brzusznego, to mit grubasow.. ze od tego to maja ja trenuje regularnie i mam zajebiste ciało co do smierdzenia piwem- chyba se zartujesz buahaha i co do ostatniego, mam andzieje ze nie wroci mi ochota na kobiety.

ok.W porzadku . Niech wszystkie kobiety swiata nie interesuja Cie .

Gość dziwkaCHCEuciec
ok a teraz zrob mi loda na zakonczenie

Gość nie udawaj bohatera
ach... jeszcze jedno, ona nie jest idiotką tylko dlatego, że ci zaproponowała koleżeństwo... Żal się jej zrobiło, jak zobaczyła rozpacz, a może i łzy w oczkach twoich, to i zaproponowała ci koleżeństwo na pocieszenie... hi, hi, hi maaazgaj nie bohater jesteś i tyle