Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peter 1234

mężczyzna który nie ma nic

Polecane posty

Gość Peter 1234

Witam, chciałem opisać swoją sytuację w której się znajduję. Poznałem cudowną dziewczynę, zakochaliśmy sie w sobie, oboje mamy nieudane związki, ona jest po rozwodzie ja jeszcze przed ale od około roku mieszkamy razem, mam córę, obie bardzo bardzo się lubią. Córa mieszka z mamą. Finansowo nie jest za ciekawie, ale mamy szanse wyjechać razem pracując w firmie jej rodziny, wiąże się to ze zmianą miejsca zamieszkania, ja jestem gotowy z nią wyjechać, w sumie i tak jest już wszystko dograne łącznie z mieszkaniem tam. Córę zostawiam z jej mamą ale będę ja widywał. Co jakiś czas pojawia się w naszym życiu jej były mąż którego nie kocha i próbuje ja odzyskać, dobrze zarabia i tym chce ja przekonać. Ona mówi, że będzie ze mną na dobre i złe bo w końcu ma miłość o jakiej zawsze marzyła, że zawsze kierowała się rozumem, w końcu czas na miłość, ale ostatnio jej były z kasą jakby bierze górę nad wszystkim. Z dnia na dzień spadła szansa na wspólne życie, wyjazd...wszystko. Prawdopodobnie chce mnie zostawić, bo oprócz córki nic nie mam. Jestem załamany bo wszystko dla niej zrobię, bardzo ją kocham. Nie wiem co robić.

to zdobądż dla niej coś by mieć i zapewnić jej szczeście skoro ją kochasz. kolejny niszczyciel Niewiast , ktore sie na lep infantylnych slownych leszczarskich blyskotek slownych biora. na szczescie ta twoja Niewiasta sie nie lapie. corka sie zajmij by jej przyszlosc zapewnic

Gość Peter 1234
mamy wyjechać wspólnie żeby min. odbić się finansowo tym samym chce zapewnić przyszłość córce, wyjezdzamy 1,5 godziny drogi od niej więc nie na koniec świata