Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana0007

Szukam normalnego faceta-

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,
pewnei że uczęśzczałem jak miałem siedzieć na schodach i lekcje odrabiać to wolałem przy stole. u nas było tak że religia nigdy nie była ostatnia bo by nikt nie uczęszczał wiec nie było sensu nie chodzić. poza tym to był jeden z zabawniejszych przedmiotów. wcale się nie wstydzę że uczęszczałem swój rozum mam praniu się nie poddaje. mam na myśli kraj właściwy ze wzgledu na lokalizację forum. można chyba założyć że użytkowników z madagaskaru jest niewielu.jeśli ktoś pyta o religję to tym bardziej zakładam że chodzi mu o tradycyjną polską mentalność a nie afganską. ludzie zazwyczaj myślą podobnie.

Gość ojej ojej moga miec tez
wspolne dziecko:)

Małoktóra chce mieć wspólne dziecko. Bo przecież swoj już ma. Znowu rodzić? Narażać się na niewygody rozstępy, koszta? ­ To częste argumenty którymi szermują panie z przychówkiem. ­ Kupel wziął taką i swojego dziecka się nie doczeka. ­

Gość znowu 10 osób pisze..,,
jesli facet ozeni sie z kobieta z dzieckiem, to owszem nie ma finansowego obowiazku wobec jej dziecka. ale skoro sie z nia zeni to powinien kochac to dziecko tak samo mocno jak jego matke. a nie traktowac dziecka jako dodatek. - sama sobie zaprzeczasz. najpierw piszesz że nie ma finansowego obowiązku a za chwilę że powinien kochać jak matkę. to co on ma wpieprzać trufle jak go stać a dziecko może z głodu zdechnąc jak ojciec dziecka alimentów nie płaci ?

Małoktóra chce mieć wspólne dziecko. Bo przecież swoj już ma. Znowu rodzić? Narażać się na niewygody rozstępy, koszta? ­ To częste argumenty którymi szermują panie z przychówkiem. ­ Kupel wziął taką i swojego dziecka się nie doczeka. ­

"bricku -wracalam bo nasze dziecko bylo z milosci." "bo jego ojciec ma z nim wspanialy kontakt. " "widze to gdy moje dziecko skacze z radosci na widok swojego taty," 123 no i teraz pozostaje pytanie kim w tym całym układzie miałby być twój "nowy facet"? wujkiem? jak niby taki układ nazwać "swoją rodziną"? twojego byłego faceta że powinien do tej "rodziny" zaliczyć?

Gość storczyk na parapecie
Ty jestes jakas desperatka. Pierdolisz od rzeczy.

Gość jfv neu
na poczatek najwazniejsze zeby sie polubili, zaakceptowali:) na reszte przyjdzie czas, a wspolne dziecko zawsze mozecie miesc

Dam Ci dobrą radę nie szukaj sobie Mężczyzny. Pierw zajmij się dzieckiem i sobą, a w odpowiednim czasie miłość sama zapuka do Ciebie. Nie warto pukać do każdych drzwi prosząc o miłość, bo to odwróci się przeciw Tobie.Doceń to co teraz masz, bo inni nawet tego nie mają 🖐️

liliana0007 grzeslaw a skad o tym wiesz? Bo ubierać się to jest domeną kobiet, a nie facetów:-(

"aliban @ Cream Jeżeli już facet godzi się na bycie z babą z dzieckiem to jedynym rozsądnym wyjściem jest całkowita oddzielność finansowa. On ma swoj konto, ona swoje, na żarcie i mieszkanie zrzucają sie proporcjonalnie (znaczy on jedną część ona 2), a jak komuś zabraknie to jego problem. Niech pożycza od kogo innego." xxxx to jak kazdy dzieli budzet jest prywatna sprawa;/ osobiscie stawiam na niezaleznosc finansowa kazdej ze stron - ale ostatnio zaszalalam i kupilam sprzet dla osoby z mojejrodziny - nie pamietam z ktorego konta (mojego czy wspolnego) - u nas jets tak ze druga strona sie nie czepia i tyle;-) wracjac do samotnych matek - wszystko jest kwestia umowy , sa ludzie 50/50 , tacy ktorzy lubia uklad 90/10 i odwrotnie

kwestia zycia nie z bilogicznym ojcem - to odnosnie postu bricka - to nie tylko uklad matki z dzieckiem + nowy facet, to takze m.in adopcja kt jest dla mnie bardzo wartosciowa sprawa i duzo wyzej uprioretyzowana w moim indywidualnym rankigu niz np. splodzenie biologicznego dziecka. do adpocji potrzeba dojarzalosci emocjonalnej (+ wiele innych rzeczy) a do splodzenia biologicznego dziecka nie zwasze - konkludujac im mniej dojarzaly facet tym insykt biologicznej reprodukcji bedzie silnejszy i sytacjabedzie go bardzoie stresowac;/

" poza tym to był jeden z zabawniejszych przedmiotów. wcale się nie wstydzę że uczęszczałem swój rozum mam praniu się nie poddaje...." xxxx a to juz pozwol ze kazdy sam ocenie, ok?;-) "mam na myśli kraj właściwy ze wzgledu na lokalizację forum" xxx hahahah;-))) karj walsciwy ;-)) podbnie jak wlasciwa lokalizacja, co nie?;-) rozumiem ze jezyk polski sprawia ze to forum o polsce i dl apolakow co nie?;-) tak samo jak fora w jez. angielskim sa dla anglikow i o anglii;-) a we francuskim dla miszkancow paryza i tylko o nich, co nie?;-) zbawny jestes;-) "można chyba założyć że użytkowników z madagaskaru jest niewielu.jeśli ktoś pyta o religję to tym bardziej zakładam że chodzi mu o tradycyjną polską mentalność a nie afganską. ludzie zazwyczaj myślą podobnie" tak ci ludzi kt ty spotykasz na pewno mysla podobnie;-) tradyjna polska mentalnosc - ;-) oczywiscie istenieje tylko jedna;-)

"Kaliban Małoktóra chce mieć wspólne dziecko. Bo przecież swoj już ma. Znowu rodzić? Narażać się na niewygody rozstępy, koszta? To częste argumenty którymi szermują panie z przychówkiem. Kupel wziął taką i swojego dziecka się nie doczeka." xxxx i bardzo dobrze;-)) bo kumpel najwidoczniej nie szukal kobiety tylko inkubatora-rozplodowego;-) czemu sie nie zdecydowal wiecx na surogatke, hm?;-)

"znowu 10 osób pisze..,, jesli facet ozeni sie z kobieta z dzieckiem, to owszem nie ma finansowego obowiazku wobec jej dziecka. ale skoro sie z nia zeni to powinien kochac to dziecko tak samo mocno jak jego matke" xxxx a ty dalej jedno-modelowo jedziesz;-) tak, tak "powinien" w koncu tak penie mu nakzuje tradycjna polska mentalnosc, co nie?;-) ona siega nawet w glab duszy ludzkiej i steruje emocjami przeciez ;-) ;-)

Nicole - niczego innego nie robie.. Tylko czuje ze nadszedl ten moment, kiedy powinnam sobie w koncu znalezc kogos odpowiedniego. Damian - nie mam w zwyczaju umawiac sie od tak z kims z sieci :)

"fiku mikuuu "wolne" kobiety mają problem znaleźć kogoś normalnego, a co dopiero kobieta z przeszłością " nie zgadzam sie ;-) os podzialu nie przebiega na linii - "wolna" / z obciazeniem - tylko taka kt sie podoba vs. taka ktora jest przez wiekszosc uznawana za mniej tradycyjna ;-) kobiety podobajace sie facetom znajduja ich bezproblemowo - nawet majac dzieci z poprzednich zwiazkow, ale s atez i takie kt sa "piekne we wlasnym mniemaniu" ino mezczyzni od nich uciekaja;-)

Gość hbv khu
fiku a kto teraz jest bez przejsc:D? dziewica i prawiczek:D

sama bym nei chciała faceta z dzieckiem, rozumeim zatem facetow dla ktorych nagle bycie ojcem dla obcego dziecka jest trudna sytuacją i za to biorą sie tylko desperaci albo faceci ktorzy sami amją dzieci z inną kobieta

Gość hbv khu
milosc nie wybiera, choc to na pewno nie ulatwia sytuacji, ale tez szybciej mozna sie poznac na drugiej osobie

Gość hbv khu
tacy mezczyzni musza byc dojrzali i odpowiedzialni, wie c mozna wykosic troche cwaniakow na dzien dobry

Gość Mistrzzzzz
ROR- to w takim razie po co komu jest potrzebna kobieta. Gotować nie umieją, posprzątać nie, bo nie są kurami. Dziecka nie, bo to nie krowy rozpłodowe. I tak w kółko.

Gość hbv khu
hehe a po co sa nam faceci:D? odpowiedz jest wbrew pozorom ta sama