Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana0007

Szukam normalnego faceta-

Polecane posty

Gość Nokef
"moj syn kiedys bedzie mowil po imieniu do mojego partnera. i na pewno wytlumacze mu ze tatusia ma jednego" ­ dobre :D🖐️ ciekawe, czy znajdzie sie frajer, ktory pojdzie na taki uklad?

" fiku mikuuu sama bym nei chciała faceta z dzieckiem, rozumeim zatem facetow dla ktorych nagle bycie ojcem dla obcego dziecka jest trudna sytuacją i za to biorą sie tylko desperaci albo faceci ktorzy sami amją dzieci z inną kobieta" moze zmienin towarzystwo?;-) ja znam tez takich ktorzy sie po prostu zakochali;-) a laska jak jest "wolna" nie z wyboru - tylko bo "nie moze trafic" - to i "wolna" pozostanie w mysl zsady jak danej rzeczy nie zalozylas 5 lat to mozesz ja wyrzucic bo malopradopodobne ze w ciagu nastepnych 10 ja zalozysz;-)

[zgłoś do usunięcia] Mistrzzzzz ROR- to w takim razie po co komu jest potrzebna kobieta. Gotować nie umieją, posprzątać nie, bo nie są kurami. Dziecka nie, bo to nie krowy rozpłodowe. I tak w kółko" xxxx hahah - fajna masz definicje "milosci";-)

Gość Mistrzzzzz
@hbv khu hehe a po co sa nam faceci ? odpowiedz jest wbrew pozorom ta sama Nie od dziś wiadomo, że kobieta bez faceta na starość świruje.

liliana0007 Nicole - niczego innego nie robie.. Tylko czuje ze nadszedl ten moment, kiedy powinnam sobie w koncu znalezc kogos odpowiedniego. Sama sobie zaprzeczasz a skąd wiesz że nadszedł właśnie ten właściwy czas dla Ciebie ? :-O W tym momencie zalatuje mi Twoją desperacją, zapewne nie potrafisz znaleźć w sobie samej szczęścia i docenić to co masz aktualnie np zdrowie i tym podobne. A co dla Mężczyzny masz do zaoferowania prócz swej urody ?

Gość Mistrzzzzz
[zgłoś do usunięcia]ROR hahah - fajna masz definicje "milosci" Dobra za to jest definicja wg osób które się pobrały i już po 1 roku płaczą, że jest im źle, a przecież tak byli zakochani po uszy i mieli motylki w brzuchu.

Gość znowu 10 osób pisze..,,
kochanie to jedno kasa to drugie. - czyli można kogoś kochać i pozwolić mu umrzeć z głodu bo ktoś tam alimentów nie płaci gratuluję autorko logiki. ROR jak Ty czytasz ? wkleiłem cytat autorki z tą miłością i finansami Ty przypisujesz go mnie i komentujesz złośliwie bo uprzedziłaś się do mnie i n nawet nie zauwazyłaś że to nie moje słowa a jej a ja je tylko cytowałem aby bylo wiadomo do czego się odnoszę :D z kontekstu tematu,religji,wychowania wynikało jasno że piszemy o polsce i polskiej mentalności to z jakieog kraju piszesz nie ma znaczenia. poglądy nie zmieniają się wraz z przeprowadzką.

"Mistrzzzzz @hbv khu hehe a po co sa nam faceci ? odpowiedz jest wbrew pozorom ta sama Nie od dziś wiadomo, że kobieta bez faceta na starość świruje." xxxx tak jasne oczywiscie;-) facet u boku jako gwarant zdrowia psychicznego laski:-) amen ;-)

przyszły ofermy,kalibany te co maja w głowie fiku miku wieć spadam bo zaraz zacznie się wyścig oszołomów w zawodach kto ma bardziej zryty beret.

[zgłoś do usunięcia] fiku mikuuu ROR, ty chyab żyjesz w świecie z amerykanskich komedii romantycznych" xxxx albo w ameryce, co nie?;-) nie wiem gdzie ty zyjesz (i nie wnikam) - ale musi byc tam bardzo smutno za oknem;/ "Mistrzzzzz [zgłoś do usunięcia]ROR hahah - fajna masz definicje "milosci" Dobra za to jest definicja wg osób które się pobrały i już po 1 roku płaczą, że jest im źle, a przecież tak byli zakochani po uszy i mieli motylki w brzuchu" czy ty wszytsko postrzegasz przez patologii, hm?;-) przecie zkobieta jest do rozmnazania, gotowania i zeby na zdjeciach dfacet tak glupio sam nie wygladal , co nie?;-)

"z kontekstu tematu,religji,wychowania wynikało jasno że piszemy o polsce i polskiej mentalności to z jakieog kraju piszesz nie ma znaczenia. poglądy nie zmieniają się wraz z przeprowadzką. " xxxxx a ty dalej swoje - generalziacje mojego ja na wszystkich;-))) a skad ty wiesz co sie u kogo i kiedy zmienia, hm? poza tym dlaczego robisz bledne - byc moze zalozenie - ze jesli znam polski to na pewno kiedys w spolce mieszkalam i sie z niej wyprowadzilam?;-) nigdy nie wiesz kto siedzi po drug str i im szybciej to zlapiesz tym mniej bedziesz mial problemow ze zrozumieniem otaczajacego cie swiata;-) as easy as it is;-) aha i prosze nie odczytywac doslownie - ze podaje pprzyklady z walsnego zycia wylacznie;-)

Gość Mistrzzzzz
ROR to do czego jest kobieta?:classic_cool:

fiku miku - polecam ci o tej porze roku cos blizej rownika - jest przynajmniej wiecej slonca (choc gorac moze doskwierac;/)

"Mistrzzzzz ROR to do czego jest kobieta? " jusz ci napisalm pozyej - przeczytaj prosze;-) nie lubie sie powtarzac;-)

Gość Mistrzzzzz
Nie widzę tego, może jakaś mała podpowiedź?

Gość fererooo
Róznie w zyciu sie uklada, nie skreslam samotnych matek bo nie wykluczam ze i w takiej osobie mozna spotkać miłość zycia. Ale na pewno nie związał bym sie z kobietą ktora po latach zadawania się z patologią, psycholami, narkomanami, dorosła do tego by związać sie z "normalnym" facetem. To z kim się zadajemy swiadczy o nas, a ja nie mam zamiaru zadawac sie z panienkami ze skrzywioną psychiką i ciągotami do zjebanych facetow ale z racji wieku szukają jelenia do wychowywania dziecka

poza tym dlaczego robisz bledne - byc moze zalozenie - ze jesli znam polski to na pewno kiedys w spolce mieszkalam i sie z niej wyprowadzilam? - to jasno widać po tym co i jak piszesz. możńa sie nauczyć języka ale nie mentalności. poza tym doskonale rozumiesz to czego ktoś nie zrozumie jeśli ten świat go nie otaczał a tylko o nim słyszał. no i są takie słowa których byś się nie nauczyła. znam obcokrajowców którzy mają rodziny w polsce przyjeżdzają tu od lat a zawsze znajdzie się jakiś zwrot który zrozumieją błednie albo wcale. no ale wiem też że polak który z polski wyjechał to wszystkie rozumy zjadł i już nie jest polakiem a obywatelem świata bo często dwa panstwa zobaczył,nad 10 przelecial to już obieżyświat :D najwięcej tych podróżników ostatnimi czasy na wyspach, ale ty masz taką stylistykę zdań iż zakładam że wyjechałaś przed emigracją "zmywakową".

Gość do M....
""""Mistrzzzzz [zgłoś do usunięcia]ROR hahah - fajna masz definicje "milosci" Dobra za to jest definicja wg osób które się pobrały i już po 1 roku płaczą, że jest im źle, a przecież tak byli zakochani po uszy i mieli motylki w brzuchu" czy ty wszytsko postrzegasz przez patologii, hm? przecie zkobieta jest do rozmnazania, gotowania i zeby na zdjeciach dfacet tak glupio sam nie wygladal , co nie?"""

ciezko sie was czyta. pelno tutaj jadu i smutku. piszecie ze jestem zdesperowana. nie nie jestem. po prostu mysle ze chcialabym byc z kims odpowiednim dla siebie. co do moich zwiazkow, to pisalam ze trwaly one krotko, a znow zostalam oceniona. owszem w internecie mozna wszystko. mozna kogos ponizac, krytykowac i oceniac.. tak jest najlatwiej. przyjmuje ta krytyke, wszystko co przeczytalam dalo mi duzo do zastanowienia. ale nie znacie ani mnie ani mojej sytuacji. napisalam ten temat zeby sprawdzic czy pojawi sie ktokolwiek kto potrafi sie postawic na miejscu samotnej matki, ktora nie rzuca sie na szyje komus kto ledwie na nia spojrzy. ta samotna matka rozglada sie po prostu naokolo i zastanawia sie co jest jej bledem, ze trafia na popaprancow. to wszystko. damianie - odezwe sie. nic nie trace, a moge zyskac przyjaciela.. czyz nie?

[zgłoś do usunięcia] Mistrzzzzz Nie widzę tego, może jakaś mała podpowiedź?" prozse bardzo ;-) oto i podpwoiedz przewin temat;-)

Gość Mac.
Ja jestem poukładany...zadbany...wysportowany...wierny i troskliwy...z poczuciem humoru...mam fantastyczną i dobrze płatną pracę...dopiero kupiłem mieszkanie i ogólnie jestem zadowolony z życia. Też chciałbym poznać ładną, wartościową, stabilną emocjonalnie dziewczynę bez problemów. Niestety najczęściej trafiam na furiatki, kobiety niezaradne bez ambicji oraz samotne matki :-(

znowu 10 osób pisze..,, poza tym dlaczego robisz bledne - byc moze zalozenie - ze jesli znam polski to na pewno kiedys w spolce mieszkalam i sie z niej wyprowadzilam? - to jasno widać po tym co i jak piszesz. możńa sie nauczyć języka ale nie mentalności" xxxx widze ze nie zalapales aluzji - nie martw sie;-) niektorym jest latwiej odczytywac wszystko doslownie a jak jeszcze do tego zaaplikuja sobie czarno-bielae myslenie to wtedy juz czuja sie bezpieczni;-) xxxx no ale wiem też że polak który z polski wyjechał to wszystkie rozumy zjadł i już nie jest polakiem a obywatelem świata bo często dwa panstwa zobaczył,nad 10 przelecial to już obieżyświat najwięcej tych podróżników ostatnimi czasy na wyspac" xxxx a slyszales o polakacj ktorzy urodzili sie poza polska albo maja jedengo rodzica innej narodowosci a dziecinztwo spedzili w azji?;-) a nie tacy - nie istmnieja , zapomnialam;-) w koncu polska mentalnosc by im na to nie pozwolila;-) " ale ty masz taką stylistykę zdań iż zakładam że wyjechałaś przed emigracją "zmywakową". " bingo;-) oczywiscie ze tak;-) siedze wlasnie na zymwaku i az monitor sobie zachlapalam - moim partnerem zyciowym jest hucznie tutaj omawiany tzw "ciapaty" ktory jest koloru zielonego ;-) dodatkowo jestem bedzietna samotna matka no i oczywiscie dziewica-stara panna, a na nosie mam duza kroste;-)) jak ty mnie rozgryzles tak szybko to pojac nie moge;-))

K...a kolejny chodzący ideał który został sam z dzieckiem. Taaaaa jasne. Obsługa faceta jest prosta jak budowa cepa ale kobiety nawet to potrafią spartolić. Wlezie jedna z drugą gościowi do łóżka a potem biadoli że ten ją zostawił. Do wszystkich samotnych matek na tym forum. Tak macie prawo wymagać od normalnych mężczyzn zainteresowania wami o ile same będąc wolne ,bezdzietne spotykałyście się z samotnymi ojcami. Jeśli nie to wała wam HIPOKRYTKI. Szukajcie wśród rozwodników, samotnych ojców itp itd.

"Obsługa faceta jest prosta jak budowa cepa ale kobiety nawet to potrafią spartolić" xxxxx hahahah ;-) niektorych facetow sie po prostu nikomu nie chce "obslugiwac";-) ale zabawne jest to ze patriarchat nadal zyje w tylu glowach;-) xxx Do wszystkich samotnych matek na tym forum. Tak macie prawo wymagać od normalnych mężczyzn zainteresowania wami o ile same będąc wolne ,bezdzietne spotykałyście się z samotnymi ojcami. Jeśli nie to wała wam HIPOKRYTKI. Szukajcie wśród rozwodników, samotnych ojców itp itd." xxxx o ho! ;-) chyba ktos tu partnerki nie moze miec - stad ten jad, co nie?;-) skarbie to nie ty bedziesz decydowala co maja robic "wszystkie samotne matki";-) jest takie przylowie lepszy 20--letni mercedes niz maluch na gwarancji;-) as easy as it is;-)

Zrozum ROR dla każdego faceta bez dzieci samotna matka to drugi sort, każdy mając do wyboru kobietę bez malucha i samotną matkę wybierze tą pierwszą. Nie każdy chce bowiem łożyć na nie swoje dziecko podczas gdy jego tatuś niebieski ptak baluje sobie po świecie i w ogóle ma w nosie potomka. A poza tym bliższa ciału koszula jak to mówią czyli własny potomek którym chcemy się opiekować i dawać mu to co najlepsza. Taka jest prawda. A wyzywanie facetów od tchórzy co to boją się samotnych mamusiek nic tu nie da.