Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy...jestem 0?

Co ze mną nie tak?

Polecane posty

Gość pomocy...jestem 0?

Jak to jest,powiedzcie mi, ze facet zaprasza mnie na randkę, spotkanie (jak kto woli) i potem nie odzywa się, tzn. moze odezwie się ale po tygodniu,dwoch. Jestem ładna, zadbana, ladnie ubrana, mam dobre studia i na spotkaniach jest miło. Gadamy, smiejemy się. Ale nie potrafie nikogo na dluzej zainteresowac? moja samoocena spadła juz ponizej 0 ;(

Gość młodziakkk
tego nikt Ci nie powie bo nikt Cie nie zna, widocznie nie trafiłaś jeszcze na tego któremu mocno sie spodobasz :P

Gość jałówkaaaaaaaaa
wyobraź sobie , że ty czekając na wiadomość i nie otrzymując jej piszesz post na kafe ze sie załamujesz, a pomyśl co czuje chłopak, ktory czeka na telefon.. Ja przerobiłam to już 2 razy raz nie żałowałam, 2 natomiast po ponad pół rocznej znajomości odchorowałam i to porządnie. dlatego też bierz telefon i pisz tego głupiego sms, chociażby z pytaniem "co tam"

Gość jałówkaaaaaaaaa
wyobraź sobie , że ty czekając na wiadomość i nie otrzymując jej piszesz post na kafe ze sie załamujesz, a pomyśl co czuje chłopak, ktory czeka na telefon.. Ja przerobiłam to już 2 razy raz nie żałowałam, 2 natomiast po ponad pół rocznej znajomości odchorowałam i to porządnie. dlatego też bierz telefon i pisz tego głupiego sms, chociażby z pytaniem "co tam

Gość pomocy...jestem 0?
np sytuacja z ost tygodnia . wszystko ok, gadamy smiejemy się itd, mial cos zalatwic, ja mu doradziłam co i jak. i powiedzialam,zeby dal znac jak zalatwi to co mial zalawtic, oczywiscie... nie odezwał się . . wydaje mi sie ze po prostu nie jestem dziewczyna godna zainteresowania...

Gość pomocy...jestem 0?
jutro kolejna randka :/ ech zobaczymy, fsceci chca sie ze mna umawiac, ale nie rozumiem czemu konczy sie na pierwszej, drugiej, ewentualnie trzeciej randce, jestem miła, nie rozumiem naprawdę :(

Widocznie nie tego szukaja. trafisz w koncu na tego ktorego szukasz, a on stwierdzi ze to ty jestes ta ktorej szukal. Keep Ya head up i nic na sile. :)

Gość pomocy...jestem 0?
blektiny ,zaczynam w to watpic, naprawde :( wydaje mi sie ze cos ze mna jest nie tak,jednak nie potrafie powiedziec co. hmm :(

Ja równiez nie powiem Ci co jest z Toba nie tak, zakladajac w ogole ze jest. bo nie jestem o tym przekonany... sadze bardziej ze zdecydowanie spadla Ci samoocena przez pare nieudanych randek.... a duzo tego bylo? jesli moge wiedziec oczywiscie.

Gość tdfsdfsdf
hmm - 1 pan - spotkalismy sie na kawkę. potem cisza, nie odezwal się, po 2 tyg znów mnie zaprosil na jakies psotkanie 2 pan- poszlismy na spacer, po spotkaniu grzecznie podziekowalam smsem za mile spotkanie, odpisal ze dziekuje,że prosi o wiecej, jednak kolejnej propozycji juz nie bylo. 3 pan - spotkalimsy sie chyba 4 razy, po 4 razie juz sie nie odezwał. 4 pan- spotkalismy sie 3 razy, po 3 razie wyjechal na miesiac do Niemiec, nic nie mowiac, potem zero kontaktu

Gość tdfsdfsdf
i jeszcze takie 3 przypadku, ten sam przebieg ;( naprawde nie jestem w stanie tego zrozumiec. aczynam siebie postrzegac jako osobe niegodna uwagi i niegodna poswiecania czasu.

Gość pomocy...jestem 0?
Błekitny, dziekuję za wsparcie :) moze faktycznie masz rację i trafiałam na nieodpowiednich facetów :( aczkolwiek, za kazdym razem ten sam schemat, dlatego myslę,ze we mnie musi byc jakis problem