Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ticketpro

problem z 10miesieczna corka

Polecane posty

dziewczyny, mam 10 miesieczna corke i taki troche "dzikus" z niej jest,z nikim niechce zostac sama,do nikogo nie pojdzie na rece bo placz odrazu,a na sam widok dziadka -ryk jest taki ,ze szkoda gadac. jestem z mala w domu,mieszkamy za granica gdzie niemamy bardzo duzo znajomy,ale tez nie jestesmy jakimis odludkami,mieszka tutaj rodzina mojego meza ale niestety niemamy z nimi bardzo czestego kontaktu ,ale niestety na codzien jest mama i wieczorem tata i to jest jej swiat.za dwa miesiace planuje wrocic do pracy ,corke planuje zawozic do niani (jest to mama mojej kolezanki,starsza pani,super babka) tylko jak to rozegrac,boje sie tego,ze cora bedzie plakac caly czas,jak ja przyzwyczaic do tej pani? jaka taktyke przyjac?? bardzo mi zalezy ,zeby otworzyla sie do ludzi no i przedewszystkim,zeby przekonala sie do niani

Gość ksdjvnjdfv
Ja z moim synkiem od małego wszędzie jeździłam i przy innych czuł się świetnie i na rce szedł, potem właśnie mniej więcej w tym wieku co Twoja córa, miał to samo i o dziwo też płakał jak szedł do dziadka :) co z tymi dziadkami ;) ? Jak skończył rok to wszystko mu przeszło, bawi sie sam, idzie do innych, także myślę, że to zapewne ten słynny lęk separacyjny, więc pewnie minie.

Gość nic nie zrobisz jest dzikusem
tez taka byłam , ryk na widok każdego kto zblizył sie do wózka teraz tez taka jestem nie wyje ale unikam ludzi jak ognia

tylko problem w tym,ze ona tak ma od jakis 3 miesiecy juz,jak siedzi w wozku ,usmiecha sie do ludzi,nawet jak ktos jest u nas,czy my gdzies i siedzi na podlodze to sie ladnie bawi z innymi,tylko na rece niechce isc i nie zostanie z nikim innym niz mama i tata