Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margarita19

Dziwne zachowanie mojago faceta?

Polecane posty

Gość margarita19

Zacznę tak. Mam 19 lat , spotykam się z facetem 28. Wszystko jest super. Rozumiemy się dopełniamy, planujemy małżeństwo, rodzinę. Spotykamy się już ponad 2 lata. Ostatnio zauważyłem , że lubi patrzyć na moje stopy. Wcześniej sporadycznie to zauważałam, ale ostatnio jak zaczęłam zwracać na to uwagę to coś w tym jest. Śmieszy mnie to trochę, ale jego jak widzę strasznie to kręci. Czasem mi je całuje i wkłada sobie moje palce stóp do ust. To miłe ale trochę dziwne nie sądzicie? Ostatnio gdy byliśmy razem poprosił abym mu wymasowała stopami jego penisa. Nie powiem ciekawie :) i nieźle się przy tym nakręcił do końca ale czy to nie dziwne?

Gość mam wrazenie
" Ostatnio zauważyłem , że lubi patrzyć na moje stopy." III Skucha, moj drogi :P Zamiast zmyslac historyjki po prostu sie przyznaj, ze masz taki fetysz. Przynajmniej bedziesz autentyczny :P

Gość on25......
nic w tym dziwnego,ja tez uwielbiam stopy mojej Pani:****** mmmmmmmm,uwielbiam jak piesci mi penisa stopkami:)

Gość margarita ty
pedala hahahha ;). Lubisz ssać przepocone giry prosto z gumiaka z pola co? hahaha

Gość emeryk44
To się nazywa fetyszyzm...