Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinky pay

zwykła mama

Polecane posty

Gość pinky pay

tak czytam różne wypowiedzi i dochodzę do wniosku że są tu wszystkie mamuski na wysokich stanowiskach albo mające własną firmę zarabiające że 3 tys. A czy są jakieś zwykle mamy pracujące na kasie w markecie albo w spożywczym zarabiające nie za dużo ale kochające swoje dzieci i spełnione jako mamy. ja mam dwoje dzieci teraz nie pracuje dopiero za rok zacznę szukać nowej pracy. Wcześniej pracowałam w sklepie spożywczym, mąż pracuje na budowie. Czy są tu jakieś zwykle mamy?

Gość Pracuje w fast foodzie
Mam troje dzieci, radzimy sobie:) aczkolwiek pracy swojej nie lubie i marze o zmianie.

Gość skorek zielony
A co to za różnica gdzie się pracuje? Ja pracowałam w korporacji,po kilkunastu latach pracy miałam stanowisko z-cy kierownika,ale czym się różnię od osoby,która jest kasjerką? Niczym. Obie jesteśmy matkami i tak samo kochamy dzieci. Nie rozumiem takich głupich rodziałow :O

Gość Ja tego nie traktuję jako
próbę rozdziału bogate-biedne czy kierownicy-szeregowi pracownicy, ale raczej próbę zebrania do kupy sensownych matek, które nie czerpią życiowej satysfakcji z chwalenia się w internecie swoimi zarobkami tudzież swoją osiągniętą stopą życiową.

Gość Pracuje w fast foodzie
Podzialy czasami w ogole nie maja sensu. Ja na swoja prace wplywu nie mam, bo w miejscu w ktorym mieszkam innej pracy nie znalazlam chociaz jestem wyksztacona. Mam przyjaciol z roznych szczebli, moja serdeczna przyjaciolka jest po dwoch kierunkach, pracuje w korporacji i jest zatwardziala singielka, no a ja mama trojki pracujaca w fastfoodzie:D dogadujemy sie bez slow:) mam wielu znajomych ze studiow ktorzy doszli do czegos wiecej niz ja, moze mieli wieksza sile przebicia, moze wieksze mozliwosci w wiekszych miastach...

Gość pinky pay
odpisuje spoźnina...nowłaśnie otochodzi że jak jakiś temat to od razu każda się przechwala jaką to ma świetną pracę jakie dzieci mądre i wogóle wszystko idealne. A w rzeczywistości jest inaczej. Ja mieszkam w małym mieście też nie przepadałam za swoją praca ale to że względu na szefowa też nie mam szansy na lepsza pracę ale tylko dlatego że nie poszłam na studia a urodziłam pierwsze dziecko. Nie chce żeby to zabrzmiało jak zazdrość wobec tych co mają lepsza pracę i wykształcenie albo jakiś żal. Chciałbym po prostu poznać inne takie mamy jak ja. To że nie mamy dużo pieniędzy nie znaczy że jesteśmy gorszymi matkami