Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meg21

chyba ją całkiem stracilam co robic??!!;/

Polecane posty

Gość meg21

poklocilam sie z kumpela;/ znamy sie od 1 roku studiow a od konca 1 roku kumplujemy.. wszystko bylo zajebiscie do teraz. poklocilysmy sie jej przeszkadzalo ze jedna rzecz ktora mi powiedziala o naszej kolezancewygadalam ale to bylo na zarty zreszta to bylo smieszne a nie jakas tajemnica.. tamta kolezanka sama sie z tego smiala a ona zrobila afere;/ w dodatku jak zaczelo sie miedzy nami psuc wyslalam jej chamskiego troche smsa.. ogolnie wkurzala sie ostatnio o moje zachowanie bo sie czepialam czasem;/ ale zawsze jak sie poklocilysmy to max 2/3 dni i ktora sie pierwsza odezwala juz byla zgoda. a teraz ona sie niby do mnie juz odzywa ale widze ze cos jest nie tak i zapytalam wprost czemudo mnie nie zagaduje praktycznie jak kiedys codzien a ona ze nie ma czasu itd co na pewno nie jest prawda bo bez przesady nie miec czasu napisac smsa albo na gg? no i spytalam wprost czy jeszcze jakis uraz do mnie ma a ona ze może i tak.. no i co ja mam teraz zrobic. ona mowi ze gada ze mna i niech tak bedzie ze jest ok ale jak ja widze ze nie jest ok:/ stracilam przez swoje zachoanie dobra kumpele i nie moge sobie z tym poradzic az sie powyłam z tego wszystkiego.. niedlugo jej chlopak robi urodziny i ona mowi ze wpadne to moze na tej imprezie jakos zagadac? co mam jej powiedziec zeby bylo ok bo juz nie wytryzmam tego dluzej:/ tęsknie za tym co bylo wczesniej:(

zapros ja na kawe lub jakies piwo szczerze przepros i pogadajcie od serca,ja tez nie lubie plotuch zatem rozumiem Twoja kumpele

Gość ej no ej no
pogadaj z nią szczerze i przeproś za wcześniejsze zachwanie

Gość meg21
ona jest zacięta.. gada ze mną bo gada ale za kazdym razem to ja zagaduje do niej to wtedy gada ale przeciez nie jestem slepa i po 2 latach znajomosci widze ze jest lipa.. moze na tej imprezie z nia pogadam ale juz mnie to tak ruszylo ze nie wiem czy sie nie powyje nie moge po prostu juz... co ja mam jej powiedziec zeby zmiękła;/

Gość meg21
ehh;/ do tej pory na gg z nia wyjasnialam to wszystko..raz chcialam w realu zagadac ale sie spieszyla po zajeciach gdzies a potem co ja gdzies zaprosilam to nie mogla teraz jedyna szansa to na tej imprezie;/ ale nie wiem czy nie powie zebym dala sobie spokoj juz z tym i nie bedzie chciala wyjasniac tylko zeby zostalo jak jest..

Gość meg21
mam nadzieje ze to pomoze rozmowa w 4 oczy bo nie wyobrazam sobie ze nie bedzie tak jak kiedys tym bardziej ze ja codzien w szkole widze i widze jak ma na mnie wyje**** :/ a kiedys najlepsze kumpelki jeszcze 2 tyg temu....:((:/

Gość drabina-bez-szczebli
zapraszałaś ale nie miała czasu , to pojedź do niej kiedy jest w domu kup lizaka czy czekoladę na zgodę albo jakąś fikuśną maskotkę , przeproś i powiedz że Ci przykro że tak wyszło. Nie czekaj do imprezy...

Gość meg21
ja sie boje ze ona sie zawiodla na mnie i tak zaciela ze juz po prostu nic tego nie jest w stanie zmienic.. jej sie uroilo ze ja gadam na 2 strony ze kogos obgaduje do niej a potem sie z tym kims kumpluje.. przyznam czasem tak robilam ale z nia tak nie jest nigdy jej nie obgadywalam jeszcze bronilam jak ktos cos gadal