Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Desperatka17

Ciąża , czy jej brak ?

Polecane posty

Spraw jest dość krępująca , otóż : pierwszy raz z chłopakiem zdecydowaliśmy się na petting , no ale po tem chcieliśmy spróbować normalnego seksu , założył prezerwatywę ( ale nie pamiętam jak to dokładnie było wtedy ) ponieważ ja wtedy jeszcze nigdy to się zaraz wycofałam bo bolało i stwierdziłam że jeszcze nie jestem na to gotowa. Normalnie miałam objawy tak jak przed okresem cały czas głodna po tem wysypka ( jak zawsze) no a teraz mi się jeszcze nie pojawił . Dodam że mam nieregularny , a raz regularny , boje się że jestem w ciąży, dodam też że błona dziewicza nie była przebita ( wiem że to nie zapora przed zajściem) Czy mogłam wpaść ? dodam że to nie trwało dłużej niz 7 minut nawet pokwapiła bym się na mniej ..

Gość jesteś na 100% w ciąży
!

Gość natmik
spokojnie, na pewno nie jesteś w ciązy, pewnie spóznia ci sie dlatego ze nieregularny i jesteś w stresie.

to jestem czy nie ? wypowiedz z góry mnie przeraziła , mało tego rozstałam się z tym chłopakiem i mam mega stres ;(

Gość /LKJFEACEE/H
Szansa jest i to spora. dlaczego pogoniłas faceta? W związkuz tą sprawą?

Gość /LKJFEACEE/H
Oczywiscie, że jest prawdopodobieństwo. Nie ma 100% skutecznej metody antykoncepcji...

powiedziałabym że nie było tak seksu próbował włożyć ale no wiecie pierwszy raz boli i się wycofał , miał być innym razem , no ale pojawiła się pierwsze miłość i niby ta druga wygsłsa

Gość przeciez preejakulat sie na
pewno wydostał jak koleś był podniecony tak więc na 99,9% jesteś w ciąży :D moze to cie nauczy zeby nie bawić sie w seks :D

dzieki za odpowiedzi , ale do tych co pisali źle mi życząc , tak mam nauczkę i nie chce nigdy więcej , nie trzeba mnie dobijać , wystarczy że o nocach nie spię