Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bla ble bli

Podoba się Wam taka umywalka?

Polecane posty

Ale ta umywalka wyglada na taką...normalną ;) Skąd jestes?Pytam,bo nie wiem czy już wstawiać wodę w czajniku ;)

Miejsce dobre jak każde inne, pooglądać można, można też w jakimś sklepie branżowym internetowym, ale one przeważnie wystawiają na allegro. Po co się ograniczać do lokalnych sklepów? Dzięki współczesnej komunikacji możemy kupić i armaturę i marmur prosto z Włoch :) np z Ebay wiec co tu dziwnego?

aktywny babsztyl a gdzie ja napisałam ,że chcę kupic na allegro?:OJa tylko napisałam ,że taka mi sie podoba i taka chce kupić.Kupuje w Leroy Merlin.

Gość kato
taka nadblatowa nie wygląda mi na wygodną. Musi być dopasowana do wzrostu i gdzie na niej mydło kłaść? jakoś takie nieporęczne toto.

Czarna Izabella masz taką ,jak w pierwszym linku?Tą okragłą?Jeśli tak ,to proszę napisz czy jest funkcjonalna?

męska rzecz dla chcacego nic trudnego ;)Ja chcialam z Toba tylko kawę wypić...Mąż wyjechał na dwa dni,to samotna się czuję...;)

ja ci moge autorko napisac cos o tej umywalce z pierwszego linka, bo taka mialam w mieszkaniu jak juz je kupowalam. Wyglada to naprawde fajnie, ale za cholere to praktyczne:O Przez prawie 2 lata mieszkania tam wyklinalam ta umywalke:D Po pierwsze okropnie chlapie i blat potem wygladal strasznie, zawsze musialam przecierac, nawet po glupim myciu zebow. kolejna sprawa to taka, ze ja nie naleze do osob wysokich:P i strasznie draznilo mnie to, ze ona jest tak wysoko:D Gdyby nie to, ze wiedzialam, iz mieszkanie wynajme niebawem to bym zmienila ta umywalke. Malo tego narzekal na nia takze maz oraz znajomi, ktorzy przychodzili wiec nie jest to tylko moje subiektywne odczucie.

Gość kato
na pierwszy rzut oka widać, że jest niewygodna. A wygląd, moim zdaniem - do kitu.

niestety niepraktyczna, ale rozumiem, ze ci sie podoba, bo ja jak kupowalam mieszkanie to tez jak glupia cieszylam sie, ze mam taka ladna umywalke:D

Mam taką okrągłą. Czy niepraktyczna? Mi odpowiada... Nie myjemy nóg w umywalce :) tylko ręce w toalecie. Podobała nam się, bo jest ozdobna, pasowała do wystroju. Do mycia zębów i innych czynności toaletowo - urodowych mamy inne umywalki, płaskie, wbudowane i o znacznie większym rozmiarze

w toalecie samej moze ona spelniac swoja funkcje, ale juz w lazience niestety nie:( Chociaz jak znajomi myli w niej rece to tez narzekali:D

Czarna Izabella my tez mamy cos takiego:D Z ta tylko roznica, ze te nasze umywalki sa oddzielne, a nie w takim jednym ciagu.

Nie znalazłam dobrego zdjęcia - my mamy takie korytko. Umywalki są połączone, ale w ogóle nie są z ceramiki, tylko są po prostu wnęką wykonaną w płytkach, z odpływem.

Ja chyba i tak zdecyduje sie na tę umywalkę.W sumie ona ma być potrzebna tylko do umycia twarzy i zębów...