Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi_blondyna25

Mam męża a marzy mi się sex z innym...

Polecane posty

Gość sexi_blondyna25

Mój mąż był moim pierwszym i jedynym kochankiem. Kochamy sie kilka razy na m-c. Osiągnęłam z nim tylko kilka razy orgazm. Sama zawsze dochodzę:P Niekiedy miewam sny że mam mozliwośc kochania się z innymi facetami, wyobrażam sobie to. Sex z męzem jest ok no może nie do końca ale mam na niego ochotę ale jednak czegoś m brak...

Gość mariusz29
zdradzisz swojego meża ?

Gość sexi_blondyna25
jestem z Białegostoku... a z tym pojechaniem to normalka przecież tu sa sami święci:D a czy zdradze ....NIEWIEM....

Gość kisjfsjjdaak
po jakiego wychodziłąs zaa mąz skoro to taki nieudacznik ?

Gość sexi_blondyna25
WYSZŁAM ZA NIEGO JAK NAJBARDZIEJ Z MIŁOŚCI, MA ZAJEBISTY CHARAKTER A TO ŻE MYSLĘ O INNYCH TO TYLKO Z TEGO WZGLĘDU ŻE BYŁAM TYLKO Z JEDNYM FACETEM W ŁÓZKU I TO TYLKO CIEKAWOŚĆ JAK SMAKUJE SEX Z INNYM... WEDŁUG MNIE NIE JA JEDNA MYŚLĘ O INNYM, NAPEWNO SA TU DZIEWCZYNY KTÓRE WYOBRAŻAŁY SOBIE Z INNYM.

Gość kisjfsjjdaak
wyłącz caps locka taki przycisk z lewej strony klawiatury a co dotematu ma super charakter , no to super , prawdpopodobnie jego charakter da ci tyle orgazmów , że nie będziesz mogła zliczyć , a wprost to zwykły egoista ,który nie dba o innych , konkretnie o ciebie , bo by się chociaż zainteresował , że , że nie dochodzisz ale ma super chcrakter , prawdpopodobnie nie pije tyle co iinni i przynosi wypłatę przynajmniej jej częśc jeśli wogóle jest , bo jak nie pracje to nie przynosi , to oczywiste

to po sie, blonyna, hajtalas w tak mlodym wieku? widzialy galy co braly:O

Tez czasami myślę sobie,jak byłoby z innym.Nie jestes sama w tych myślach;)Ale to wcale nie oznacza,że zaraz wskoczę innemu do łóżka:classic_cool:

Gość ja też mam męża i marzy
mi się jakikolwiek seks - więc nie masz najgorzej :P

fantazjować to jedno, a robić to drugie jeżeli go dalej kochasz to się opanuj, to się zawsze źle kończy i pewnie po czasie będziesz żałowała i zastanawiała się po co Ci to było

Gość ghrrrrrrr
Nie martw się, myślę, że większość ludzi ma podobnie. W końcu nasz popęd seksualny nie jest monogamiczny. A pisanie, że jest się kurwą z tego powodu jest po prostu żałosne. Samo myślenie o tym nie jest niczym złym, gorzej jeśli te myślenie jest spowodowane np kiepskim seksem. Seks kilka razy na miesiąc i brak orgazmu to naprawdę nieciekawy wynik... Może warto by było porozmawiać z mężem?

Gość abstynentka4t8945
Skoro zachciewa ci sie innego to sie rozwiedz. Kurestwo sie szerzy.

Gość on25......
jeśli tego chcesz to prześpij się z innym,nie będziesz wiedzieć jak to jest jeśli nie spróbujesz.Tylko nie angażuj się uczuciowo.Gwarantuje Ci ze po zdradzie zjedzą Cie wyrzuty sumienia ,docenisz męża i nie będziesz już myśleć o zdradzie.Jeśli zaangażujesz się uczuciowa twój związek się rozwali. Pozdrawiam i życzę powodzenia...