Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikol9

Sterolea - ktoś stosował na cholestrol?

Polecane posty

Gość Mikol9

Mam od jakiegoś czasu podwyższony cholesterol. Próbowałem zredukować to dietą, ale kiepsko mi idzie. Lekarz ostatnio powiedział mi o leku Sterolea. Ktoś to brał? Skuteczne?

Gość JagnaMania
Moja mama bierze Steroleę, mówi, że jej pomaga. Ale moja mama oprócz Sterolei zmieniła dietę (wszyscy jemy zdrowo, unikamy tłuszczów zwierzęcych, jemy sporo warzyw, owoców) i dodatkowo 2 x w tygodniu chodzi na basen. Żeby obniżyć cholesterol, trzeba zacząć od zmiany sposobu myślenia i zmienić swoje nawyki żywieniowe, oraz ruszyć się sprzed kanapy choćby na spacer ;)

Gość lesia254
Moja droga Sterolea to lek chemiczny stosuj medycynę naturalną . Miałam cholesterol 311 po 1,5 m-cu po braniu L Balance firmy VISION spadł mi na 241 po 3-ech na 222,5.a trójglicerydy z 254 na 172.Stosuję od 3-ech lat tylko preparaty tej firmy.Są b.dobre przede wszystkim naturalne, leczą przyczynę choroby. kontakt; 694954933

Gość KingaR6340
Korzystaliscie z preparatu o nazwie Sterolea? No bo szukalam opinii na temat tego preparatu i nic nie moge znalezc. Moze mozecie cos powiedziec mi o tym leku? Jest sens go kupowac, sa dostepne jakies zamienniki? Na tej stronie przeczytalam troche danych o Sterolea: http://www.listalekow.pl/sterolea/ - uwazacie, ze to prawdziwe komentarze? Nie chcialabym sie rozczarowac i wydac bezsensownie siano, dlatego mam nadzieje, ze cos mi doradzicie. Dzieki za wszelkie porady.