Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gin1132

spodobała mi się moja pacjentka

Polecane posty

Gość co za [podlswerftgh
hahhaa taak i nagle zjawił sie gin :D heha śmiechu warte

Jeżeli to Ty tak ze mnie zakpiłeś, a teraz wymownie milczysz, trzymając mnie w niepewności lub udając, że to nie Ty, to koniec. Starałam się postępować tak, jak uważałam za słuszne, żeby Cię nie ranić i tak mając przy tym dylematy, ale jeśli w zamian dostaję coś takiego, to mam dość. Jest cienka granica między jakimś uczuciem a nienawiścią i sam mnie za nią wypchnąłeś. Oboje wiemy, z kim spędzasz miłe czy niemiłe chwile, więc daruj sobie takie fantazje.

Gość gin1132
nie zakpiłem z Ciebie, nie milcze wymownie, nie trzymam Cię w niepewności, nie udaje że to nie ja. Zle odczytujesz moje intencje. Naprawdę, niepotrzebna jest ta twoja irytacja. Mocnych słów używasz. Nienawiść? Mam rozumieć że mnie teraz nienawidzisz? :) A to z jakiego powodu? Że nie miałem czasu zajrzeć tu wczoraj? Twoja złość daje do myślenia. Ona nigdy by sobie nie pozwoliła na złość. Zawsze opanowana, miła, uśmiechnięta. Coraz bardziej upewniam się w tym, że zaszła pomyłka. Nie wiem czy jest sens ciągnąć to dłużej. Rozwiejmy wszelkie wątpliwości. Napisz cokolwiek: kiedy była ostatnia wizyta? kiedy będzie kolejna wizyta? kiedy dzwoniliśmy do siebie? kto do kogo ostatnio dzwonił? Naprawde możliwości jest wiele. Po co się domyślać skoro możemy mieć pewnośc.

Gość gość
no i co dalej??????????? jak to się zakończy????????

Gość noraaktora
niech napisze trzy pierwsze litery swojego nazwiska i wszystko bedzie jasne. Ale ja myślę, że ktoś ściemnia

Gość Caroline;)
niestety ja nie jestem tą pacjentka :/ mój doktorek zupełnie inna specjalizacja .... ale ostatnia wizyta była kilka miesięcy temu kolejna wizyta jak poczuje się gorzej - u mnie na pewno nie padnie zdanie że leczenie zakończone wiec będę się meczała siedząc obok niego patrząc w te piękne oczęta i na ten słodki uśmiech Ale o ile to nie jest żart to życzę powodzenia , jeśli się odnajdziecie i zdecydujecie być razem dacie innym dowód ze warto próbować ze miłość i związek lekarz pacjentka jest możliwy :)

Gość gin1132
widzę że inni się wypowiadają a "moja" /A./ się nie odzywa. Pewnie się pogniewała. A szkoda bo mogło być miło.

Gość Caroline;)
Nie łam się może dzisiaj ona nie ma czasu ;) jeśli to prawda nie poddawaj się .... eh chciałabym żeby mi mój doktorek dał jakiś znak ... chociaż kiedy wykonał gest jakby chciał mnie przytulic ale niestety się powstrzymał ;(

Gość inna a
Prawdopodobienstwo, ze tutaj napisze kobieta, ktora pokochales jest bardzo male. chyba latwiej trafic w totka. Ale ludzic sie nic nie szkodzi. ja radzilabym Ci zaltwiac takie sprawy w realu, po ludzku, jak dojrzali ludzie, a nie pokolenie neostrady.

Gość inna a
poza tym nie rozumiem rangi sformulowania "lekarz-pacjentka". co to qrwa mezalians, czy co, ze pan doktorek jest podnoszony do rangi krolewicza, a pacjentka plebsu. z takiej samej gliny jestesmy. nie rozumiem takiego roznicowania.

Gość Caroline;)
inna a niestety takie życie i to wszystko zależy od ludzi jeżeli ktoś się uważa za lepszego choćby z takiego głupiego powodu jak zawód to tak może do tego podchodzić w ten sposób ze to nie dopuszczalne ja jestem taki i taki a ona pracuje tu i tu co ludzie powiedzą .... myślę ze jak najbardziej takie rzeczy się zdarzają ale jak już wspomniałam to zależy od tego jaki jest człowiek , co do tego ze ta dziewczyna tu nie pisze .... może nie tutaj może na innym forum kto wie wszystko może się zdarzy

Gość sedtgyhgfds
jakich wy lekarzy znacie ,skoro tak o nich piszecie:) jest ok

Gość ~Madzia~
Śledzę wątek tego Pana doktora i tej Pani ,,A" Zastanawia mnie jak ta historia potoczy się dalej.?! Mam podobna sytuację ale ,,mój" pan doktor nie jest ginekologie.

Gość Caroline;)
To tak jak u mnie ale zauważ ~Madzia~ że jak jest już taki temat to tylko ginekolog lub stomatolog .... sama jestem w podobnej sytuacji wiec co jakiś czas szukam i śledzę wątki ale jeszcze nigdy nie spotkałam się żeby to była jakaś inna specjalizacja .... dziwne trochę .....

Gość ~Madzia~
Dokładnie myślę tak samo .Ten doktor niby pseudonim ma gin ale czy to ginekolog czy tylko jakąś sciema .Ale bardzo mnie ciekawi co będzie dalej ją wizytę mam dopiero w czerwcu swojego :(

Gość gość
ta /A/ sobie pewnie jaja robiła i teraz się nie odzywa a gin dał się nabrać

Gość gin1132
Może i dałem się nabrać, a może to ona. Tego nikt nie wie. Ale jest zastanawiająco dużo sensu w jej wypowiedziach, tak jak by to była ona. No i to jej zachowanie. Tak samo jak w realu, pozwala mi mieć nadzieję, a gdy jest już blisko nagle milknie albo się wycofuje. Radzicie mi wszyscy aby się nie poddawać, ale jak? Sami widzicie jak to wygląda.

Gość Caroline:)
ale po co się męczyć ? jeśli jest taka nie zdecydowana to może po prostu nie jest zainteresowana i musisz odpuścić :) jak długo ją znasz ? poznałeś ją trochę ? mógłbyś ją np objąć/przytulić na powitanie jej reakcja może wiele powiedzieć że jest Tobą zainteresowana ale jest nieśmiała , boi się pierwsza wykonać jakiś ruch ? lub nie życzy sobie takich sytuacji - wtedy wszystko jasne Gorzej jeśli okaże się jakaś histeryczka i zrobi aferę na pół przychodni , szpitala czy gdzie tam pracujesz :/ ... albo naprawdę sobie odpuść jak dalej będzie tak pogrywać.....

Gość gin1132
obawiam się że nie mam wyboru. Pozostaje mi tylko odpuścić. Bo co innego mogę zrobić gdy panna pokazuje focha i się nie odzywa.

Odezwę się wieczorem, teraz nie mogę.

Gość gość
kurw....a dziwk....a zmija samo dno bez honoru bez klasy czy cos zostało pominiete tak okazujesz swoje uczucia a żona w domu czeka

Gość gość
chyba za ostro ktoś pojechał. a co w tym złego żee dwoje ludzi ma się ku sobie

Gość Morska Bryza
Raaannyy..jak dzieci... czy Wy nie możecie sie spotkac i normalnie opowoedziec co kto czuje i co z tym uczuciem dalej chcecie zrobić! to takie proste....a wy bawicie sie w podchody jak 15-latki ;-)

Gość gość
HAHAHAHAHAHA wiedzialam ze ta szuja sie przypałęta tutaj, dlatego weszłam i co widze :D dziewucho zacznij sie leczyc na nogi bo na leb za pozno :)

Gość Caroline;)
hmmm chyba się pogubiłam trochę bo nie wiem dla czego nawzajem się obrażacie .... może to być zbieg okoliczności albo faktycznie to oni się tu spotkali .... ale dziwne jakbym nie mogła się odezwać to bym nawet tutaj nie zaglądała bo bym tego czasu nie miała ... dziewczynko jeśli to ty to weź się ograni i poważnie go potraktuj , nie możesz podchodzić do sprawy jakbyś się bawiła albo tak próbujemy albo nie krótka piłka nie strzelaj fochów bo z takimi princeskami nikt na dłużej nie wytrzyma on sobie odpuści a Ty dopiero zrozumiesz co mogłaś mieć i co straciłaś;p

Gość gość
26.05.13 [zgłoś do usunięcia] Caroline;) zwroce tobie godna ciebie uwage x idz dziewczyno, doksztalc sie w zasadach pisowni, ortografii, stylistyce, wielokropkach i wtedy dokonuj wpisow na forum i udzielaj porad

Gość Caroline;)
gość - odp godna Ciebie Ja podchodzę do tego na luzie wiec nie zawracam sobie głowy tymi wszystkim zasadami o których dobrodusznie i łaskawie raczyłeś/raczyłaś mnie poinformować - ortografia i pisownia to nie jest istota tego wątku ,chyba że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to wtedy wszystko jasne ;p a co do dobrych rad to przynajmniej nikogo nie obrażam ;p I jak lepiej Ci z tym że zwróciłeś mi uwagę ? Ten wpis musiał Cie chyba baaardzo dowartościować;p

Gość kjhguiopp
26.05.13 [zgłoś do usunięcia] "gość HAHAHAHAHAHA wiedzialam ze ta szuja sie przypałęta tutaj, dlatego weszłam i co widze smiech.gif dziewucho zacznij sie leczyc na nogi bo na leb za pozno" x x x x do kogo to??

Gość gość
do tej szmaty co napisaLA k**w....a dziwk....a zmija samo dno bez honoru bez klasy czy cos zostało pominiete tak okazujesz swoje uczucia a żona w domu czeka pewnie została SŁUSZNIE potraktowana i zamiast siedziec w tym psychiatryku to wylewa zale na kafe

Gość kjhguiopp
a skąd ją znasz??