Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadasdsa

bardzo wstydliwy temat

Polecane posty

Gość nadasdsa

witajcie, mam powazny problem i piszę tutaj bo nie mam komu powiedzieć:(( a mianowicie, spotykam się z chłopakiem od ponad roku i uprawiamy seks oralny ... / niestety zaczęłam się po jakim czasie źle czuć zrobiłam badania i okazało się że mam glistę:( dodam że co roku albo dwóch odrobaczamy się profilaktycznie cała rodzina a tu takie coś... niestety mój chłopak nigdy tego nie robił -- nie myje czasami owoców, bananów... czy mam mu to powiedzieć? co ja mam zrobić? przecież jak sama wezme leki na pasożyty to znowu się zaraże?? zresząt lekarz powiedziała żę trzeba pościel prać codzinnie wymyć wszystko itd :((( pomóżćie:((((

Gość nadasdsa
aha obawiam się że mogłam zarazić się od niego bo jak ostatnio wspominał to nie zawsze myję się po toalecie ( wiadomo jakiej) a ja uprawiam z nim seks oralny... i niestety ale tak się zbrzydziłam i nie chcę więcej jak mu powiedzieć że sie od niego zaraziłam? jak mu powiedzieć że nie chcę wiecej seksu oralnego?:(

Gość ja zazwyczaj
pewnie, ze powiedzieć, takie rzeczy się zdarzają, tamci też się muszą potabletkować.

Gość nadasdsa
ja właśnie wiem... tylko problem w tym że oczywiście każdy uważa że jego to nie dotyczy !! a prawda jest taka że 80 % ma lub miało jakieś zrobiłam się aseksualna i nie mam ochoty go nawet pocałować

Gość iosjfijifjss
dzizas ja też nie myję bananów i ni eodrobaczam sie regularnie , na pewno mam same gliiizdy , tasiemce i inne paskudztwo

Gość ja zazwyczaj
ja mam gliste specjalnie, odchudzam sie a glista duzo wpierdala kalorii dzieki temu mam talie osy

Gość dddasd
to sobie zajrzyj do jelita a sie zdziwsz!!!

Gość zepsułaś nastrój
i apetyt