Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jusywitek

Moja babcia powróży z kart

Polecane posty

Witam, kiedyś zakładałam tu temat odnośnie wróżenia mojej babci, która jest już starszą osobą. Babcia ma dar, niestety już nie ma siły aby przychodzili do niej ludzie na karty. Dlatego piszę tu- moja Babcia może Wam powróżyć na odległość (wysyłacie maila z imieniem i datą urodzenia), ja mówię Babci, a ona powróży. Odpisuję tylko w sensowych porach, Babcia nie jest w stanie wróżyć całą dobę jak jakaś maszyna, a po drugie, ja tez nie mogę cały czas siedzieć i czytać dla Babci Waszych maili. Jak już wspomniałam kiedyś temat tu był, i dostawałyśmy naprawdę bardzo dużo maili,nie sposób było na wszystkie odpisywać. Wróżba jest bezpłatna (prawdziwa osoba z darem nie może żądać żadnej sumy za swoją pomoc). Osoby chcące wspomóc Babcię i mnie (pieniędzy zawsze nam brakuje, mieszkamy na wsi a Babcia jest chora) i chcące podziękować za wróżbę mogą dostać do nas kontakt. Proszę także o niewykorzystywanie Babci i nie proszenie non stop o jakąś wróżbę, bo naprawdę nie jesteście jedynymi ludźmi na świecie. Babcia ma dar i chce pomagać. jusywitkow@onet.pl Pozdrawiam bardzo gorąco!

Gość aggier
Ja chciałam tylko potwierdzic słowa tej dziewczyny,kiedys mi jej babcia powrozyła i wszystko sie spełnia czesc wrozby sie spełniła druga czesc sie powoli spełnia:)

Gość dajcie spokoj nie polecam
kilka krotkich zdan mi napisala, zupelnie bez sensu, nic sie nie sprawdzilo, do tego nielogicznie bardzo, szkoda kasy

Gość daga31g
Zapraszam was na forum ezoteryczne https://kartalosu.fora.pl/ Możecie skorzystać z darmowej wróżby, otrzymać przesłanie z kart anielskich oraz wiele więcej możliwości na was czeka. Zapraszam do rejestracji, Pozdrawiam :)

Gość merinka
ja kiedys tez wyslalam maila i naprawde cieszylam sie z odpowiedzi. co chodzi o kase, no ja nic nie wyslalam, wiec jakie szkoda kasy?

Gość ja tez korzystalam
ale poki co nic

Gość kombiaczek
ale zwas hamki, wypisujecie do starszej kobitki, dupe trujecie a nawet 5 zlotych nie wyslac... szok, co za kraj. osobicie nie wierze w akie rozne wrozby, ale tak trakotwac starszych ludzi to szok poprostu.

Gość kolendra44
dostałam odpowiedź. jestem zdumiona wiedza tej babci.... naprawde dar

Gość Merreaha
dostalam dzis odpowiedz. czeklam bardzo,bardzo dlugo.jestem pod ogromnym wrazeniem! mocno dziekuje- tak jak panie piszą- wrozba mnie nakierowala. scickam was goraco!

Gość zemsta dziewicy
stara wiedźma, pójdzie do piekła a wy za nią :o

Gość Merreaha
nie znasz sie katolicku berecie to sie nie wypowiadaj.

Gość kamylcia
ej, myslicie, ze jak napisze dzis to mi jezcze kiedys odpisze//

Gość esik esemesik
kurde tak sie ciesze, ze piszecie, ze odpisuje. to moze i mi kiedys odpisze. kiedys do niej pisalam i naprawde bylam bardzo w szoku, wszystko sie sprawdzilo, mam inne pytania, wiec nadzieja jest ze odpowiedz na nie uzyskam :P

Gość kapphal
jeeeej! jestem pod wrazeniem, babuszka naprawde ma talent. na pewno ja w niego wierze, bo powiedziala mi takie rzeczy, ze jestem zdumiona

Gość olcia kolcia bum
ile sie czkea na odpowiedz?

Gość z innymi osobami
ja to teraz dopiero dostalam odpowiedz, a wysylalam ze 2 miesiace temu tym paniom mejl naprade musze przyznac odpowiedz jest bardzo trafiona i dobra. maja dar wrozenia. polecam, zwlaszcza teraz skoro nowy rok i nowe plany beda xDD

Gość kamyyk
poooooooooolecam!!!!

Gość jestem jak jestem jes
sluchajcie, nie wiem jak wy, ja w takie rzeczy wrozki sruzki to nie wierze. ale wyslalm tu maila i naprawd jestem pelna podziwu jaki dar ma ta pani;. niesamowite, takie rzeczy sie dwiedzialqm, ktore naprawde sa bardzo intymne i ktore wiem, ze maja szanse sie sprawdzic. klaniam sie nisko babci i naprawde przytulam mocno ;) oczywiscie odwdzięcze sie wam.

Gość ja bardzo
ja bardzo dziekuje! jestescie cudowne!

Gość eja w
ej awy dlugo czekaliscie na odpowiedz?

Gość very bad girlll
ja ok kilka dni i tez ich wrozba pokrywa sie z tym co mi kiedys inna wrozka wywrozyla...tak ze, mysle ze nie sa to naciagaczki.

Gość ;(((((((((
ja ciagle nie mam odpowiedzi :((((((((((((

Gość kobokobaaa
macie jush te odpowiedzi?

Gość dziekuje
dziekuje bardzo, mi sie wszystko sprawdza- jestem pod wrazeniem. bardzo chcialaym spotkac sie z pani babcia na zywo...

Gość me too
ja tez dziekuj!

Gość to jest takie
to jest takie niesamowite!

Gość sssssssssssssssss
czy ten mail jeszcze dziala?

Gość j bardzo
bardzo, ale to bardzo mocno prosze- odpiszcie na moja prosbe- odwdzieccze sie. blagaaaaaaaaaaaam

Gość me gusta tabaso
witam, serdecznie i z calego serca dziekuje za wrozbe- sprawdzila sie i mi pomogla. wspomoglam Panie, prosze powiedziec,czy w jakis inny sposob moge paniom pomoc? moze jakies leki wyslac lub jedzenie?