Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

widzialem dzis pary i ni tylko byli szczesliwi

Polecane posty

i szczeze mowjac zzdroscilem im i to bardzo a wy to macie pewnie w dupie ja tez mam siebie w dupie 🖐️

no jasne, jak jest się zbyt długo samotnym to zawsze tak sie patrzy na innych - z zazdrością. Jestem sama od 3 lat i samotnie wychowuję syna jednak nie zazdroszczę innym szczęścia. ja robię cos gorszego- zbiera mi się na płacz i jestem zła sama na siebie, że spieprzyłam sobie zycie. Ale po chwili patrzę na mojego cudownego synka i juz mi nie jest smutno. I tak aż do następnego razu.....

Gość sensuallee
Na kafe kazdy prawiczek ma depresje :D:D chojrak fajny rysunek ;)

Gość to był bardzo optymistyczny
cmentarz:D BLE ble bo ja zauwazyłam,tylko ze ludzie poszarzeli,postarzeli się bardzo,i jakoś na twarzach radosci usmiechu nie widziałam dosc dołujące

Wiem co czujesz bo mam ten sam problem. Ja także już nie mogę patrzeć na te wszystkie pary trzymające się za ręce, przytulające się itd. Na ich widok robi mi się niedobrze. Zwłaszcza gdy widzę pewną niby przyjaciółkę którą znam połowę życia, która oszczeniła się z moim znajomym (koleś jest alkoholikiem, ćpunem i dziwkarzem) tylko dlatego że dostał ponad 100 tys. zł w spadku.

moj kolega z klasy zona dziecko a chodzi na kurwy i zdradza to nie sprawiedliwe ze takie smiecie maja wszystko a my nic

Przecież ty jesteś lewak BLE BLE a wiec też jesteś śmieciem, bo sami lewacy mówią na siebie PUNK, co znaczy "śmieć". Mieć laskę to żaden problem, ja mogłem mieć kilka, ale problem sie zaczyna wtedy, jak sie już ją ma. Seks ci się znudzi a laska zaczyna zrzedzić i wtedy zaczyna się problem.