Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ;lmfbjjrgbk

Panicznie boje się dentysty !!! A jutro mam wizyte ...

Polecane posty

Gość ;lmfbjjrgbk

mam 29 lat i okropnie boje się dentysty ,ostatnio uciekłam prosto z fotela.

Gość bardzo się bojąca
a ja sie boje ginekologa :P i też nie rozumiem jak można bać sie dentysty. weź znieczulenie, to będziesz sobie po prostu leżeć na fotelu i się relaksować :P

Gość digitallove
o rany no to niezbyt fajnie, jak ty z fotela uciekasz. Ja też nie przepadam za wizytami w gabinecie, mimo, że moja dentystka doktor Kuczyńska jest bardzo miłą osobą i świetną specjalistką. Ma bardzo fajne podejście do pacjentów, a mimo to, jakoś się boję. Wiesz jak sama się nie przełamiesz to może w takiej sytuacji powinnaś się zgłosić na jakąś terapię?

Gość bambaryłe
jak można jutro miec wizyte u dentysty

Gość prawictwo pospolite131
ja sie bałem dentysty jak byłem mały . Gdy byłem dzieckiem . Teraz sie nie boje

Gość fdfdg
ząb nie ma krwi ani żył, to nie jest tkanka, spokojnie przetłumacz sobie że nic złego si enie dzieje a to że boli to poprostu nerwy w zębie, tam nie ma przeciez rany, a powierzchnia opiłowania jest zazwyczaj malusieńka bo przecież sam zab nie jest duży

Gość ejkfjfkjfdksl
Weź ze sobą paralizator albo gaz pieprzowy ,będziesz się czuła bezpieczniej .

zrob jak kocur zrobil ;-) ciadajac na fotelu, zlap dentyste za jaja i powiedz: mam nadzieje, ze nie sprawimy sobie nawzajem bolu :classic_cool:

Gość mroczny luzak
hahahaha, dobre :D ja na szczęście nigdy nie musiałem tak swojemu dentyście grozić :P też się panicznie bałem dentystów, ale trafiłem w końcu na odpowiedniego który mi pozwolił to przezwycziężyć - dra Tomasza Rozwadowskiego, przyjmuje w Galerii Uśmiechu w krk. Naprawde ma tak dobre podejscie do pacjenta, że nawet roztrzęsionego faceta (mnie) potrafił przekonać, że nic złego mnie nie spotka

Gość gość
bywa i tak, że bardzo się boimy dentysty, że chce się uciekać, ale na pewno podejście do pacjenta może przekonać, żeby jednak zostać. Ja też zanim trafiłam do dr Kosowskiej nie bardzo przepadałam za wizytami. Ale teraz już jest znacznie lepiej