Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezwykła blondynka

Matka dała mi w twarz

Polecane posty

Gość Niezwykła blondynka

Dziś powiedziałam matce że nie chce z nimi iść na cmentarz. Chciałam iść z koleżankami do parku. Moja matka powiedziała, że to czas dla rodziny i mam iść!!! Powiedziałam że głos to ona może podnosić sobie w sklepie a nie tu! Dała mi w twarz aż ręka się jej odbiła. Ojciec powiedział, że nie powinna mnie bić bo jestem prawie dorosła. Nienawidzę swojej matki!!!!!!!!!

Gość kaatrin
niezle, nie powinna cie uderzyc jednak ty moglas isc na ten cmentarz

Gość Niezwykła blondynka
Matka wparowała mi do pokoju zabrała komórkę. Powiedziała że jestem tępą niewychowaną kretynka i ona lafiryndy nie będzie trzymać pod dachem. Jak mi się nie podoba mam spierdalać do koleżanek.

Gość Niezwykła blondynka
Moja matka czepia się. Nie wyjmuj komórki, jak ty wyglądasz, wyjmij ten kolczyk z nosa. Cały czas narzekanie. Dziś przegięła. Powiedziałam że jest suką a ona mi zabrała komórkę

Gość cinamonico
NO I MIALA RACJE

Gość imolkolo
ile masz lat?nie powinna cię bić

Gość Niezwykła blondynka
Nie muszę być taka jak ona. Cmentarz nie ucieknie. Byłam z nią 2 dni temu żeby posprzątać. Ona sprzątała ja wyrzuciłam stare wieńce i kupiłam zapałki aby podpalić znicza. Dziś od rana na mnie jechała. Od tego że jestem Łachem i do niczego się nie nadaję, Tłukiem itp. Powiedziałam jej że chce iść z przyjaciółkami do parku. Ona nie!!!! Ja na to że mogą iść sami na cmentarz, a ona nie wytrzymała i mnie uderzyła

Gość Niezwykła blondynka
Mam 18 lat prawie za dwa tygodnie ale Ona jest jakaś pojebana

Gość Michalekk_pe
to określ jasno swoją wiarę, jak jesteś katolikiem to wypad na cmentarz... ja jestem ateistą i pierdolą mnie te śmieszne święta katoli.

Gość Michalekk_pe
ja od 15 lat powiedziałem , ze nie bede wierzyl w jakas ksiazke zwana biblia i mam luz bo nikt mi nie narzuci wiary.

Gość Niezwykła blondynka
Już nie chodzi o to że mnie uderzyła ale zabrała komórkę. Nie pozwoliła spotkać się chłopakiem bo był dresem i tacy mają zły wpływ. Zadzwoniła do niego i postraszyła go Monarem i policją. Ma 19 lat. Mówi że nie będę pierwszą lepszą lafiryndą z dzieckiem wieku 18 lat. Mówi że nie mam honoru bo dziewczyny w moim wieku to matką pomagają a nie sterczą pod klatką schodową

Gość Michalekk_pe
no to patola jakich malo :D do roboty idz i wyprowadz sie od matki tyrana

Gość Niezwykła blondynka
Nie mam do kogo. Poza tym nie chce iść do byle jakiej pracy za marne grosze. Gdybym miała chłopaka to bym wyprowadziła się do niego, ale ona każdego chłopka zraża.

Gość imolkolo
możesz się uczyć a w międzyczasie iść do jakiejkolwiek pracy żeby chociaż jakiś pokój wynająć,chyba że wygodnie ci tak żyć i jednak aż tak ci matka nie dokucza

Gość Heller
1) Lekceważysz rodziców. 2) Wolisz spędzać czas z koleżankami, zamiast odwiedzić cmentarz. 3) Nie chcesz pracować. 4) Szukasz frajera, do którego można by się wprowadzić. Twoja matka to święta kobieta. O anielskiej cierpliwości. Doceń to. Gdybyś miała inną, już dawno zostałaby z Ciebie tylko mokra plama na asfalcie... I to nie jest żart.

Gość też by drugiej nie było
Nie chce mi się dalej czytać, ale niestety, Twoja Mama ma rację. Może przesadziła, że Ci dała po twarzy, ale Ci się należało. Idź przeproś Mamę i więcej do niej nie pyskuj. Tłumaczyć ci nie będę, boś za głupia teraz. Sama kiedyś pojmiesz i oby nie było wtedy za późno. Ona nie jest pojebana, tylko Ty jesteś w tak durnym wieku, że się prosisz o danie po "pysku". A w takie Święto idzie się na cmentarz a nie z kumpelami siedzieć i czekać na podryw w parku.

Gość wertzvbnml,l
powinna ci przez garb smycza przesunac, to wtedy zrozumiesz gowniaro co to respekt przed rodzicami---sama jestes durna suka--

Gość Heller1
Gratuluję kultury...

Gość Heller1
To było do Ż

Gość Niezwykła blondynka
Na cmentarz se pójde po północy:classic_cool:

Gość Zoooooiea
Z koleżankami do parku.....a qrwa mi rozrywka.

Gość rgegaegrgeagerger
Ja byłem w parku, wypiłem sobie z kumplami parę piwek, jutro po robocie też pójdę.

Gość Aristoiiiiiii
Michałek yebnij się w główkę przygłupie.Przez to że nie chece jej sie iść na cmentarz ma zostać ateistką???? Tak w ogóle to piszesz gościu jakbyś był lekko upośledzony- "ja od 15 lat powiedziałem , ze nie bede wierzyl w jakas ksiazke zwana biblia i mam luz bo nikt mi nie narzuci wiary. W książkę się nie wierzy tylko uznaje sie jej treści za wartość wedle jakiej buduje sie swoje życie i postępowanie. Nie można od tak zarządzić sobie-od teraz nie wierze i choy! Można powiedzieć-nie uczestnicze w nabożeństwie itd ale kwestia porzucenia wiary lub jej braku to albo kwestia wychowania tak człowieka od początku jego życia lub pewien proces. A ty piszesz o tym jakby to było pójście do sklepu po kiełbasę,qrffa żal...co za debilizm.

Gość btbtt
Heller ma calkowitą rację!

Gość ZakochanaWZieleni
Wiesz co i ona nie powinna Cie uderzyć ani wyzywać od takich i siakich, ani ty nie powinnaś mówić coś na nią. To czy iść na cmentarz czy nie to też sprawa twojej wiary czy też nie wiary. Jeśli nie wierzysz, to może czas to ładnie ubrać w słowa i oznajmić, jeśli natomiast wierzysz to może źle wytłumaczyłaś mamie, że nie chcesz iść lub powiedzieć, że pójdziesz później. Albo po prostu pójść na cmentarz, nic wielkiego, a może mame byś udobruchała tym. Czasem jednak są tacy ludzie, który wpadają w ciąg problemów i po jakimś czasie to staje się ich hobby ;) Tak jak moich rodziców np. Kocham ich i są dobrymi ludźmi, ale przechodzą na emeryturę, ich zajęcia ograniczają się do sprzątania i telewizora. Trochę się zasiedzieli i można powiedzieć wiodą nudne życie. A kiedy człowiek wpada w stan "nic ciekawego nie robię" to uzależnia się od jedynego dopływu MOCNEJ EMOCJI czyli problemy wywołujące kłótnie. Smutne, ale prawdziwe.