Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martijka

Zaufałam ponownie mężczyźnie!

Polecane posty

Gość martijka

Już myślałam że nikogo nie spotkam. Nikogo nie pokocham, po tym jak zostałam sama z dzieckiem. A tutaj prosze poznałam wspaniałego faceta.30 lat, wrażliwy, spokojny, dobry człowiek ale niestety jest schizofrenikiem. Co dla moich rodziców nie jest do zaakceptowania. Postanowiłam udwodnić rodzinie że się mylą. W przyszłym tygodniu mój syn spędzi z moim ukochanym dwa dni sam, nawet mnie tam nie będzie.

Gość gość
Chcesz żeby go zabił, zg****il?

Gość gość
gość Chcesz żeby go zabił, zg****il? x lecz się!

Gość gość
To ty się lecz. Zostawiać syna z chorym

Gość gość
jużchciałąm C***ogratulować a ty tu o schizofreniku :( :O ech ;( i dzecko z nim zostawisz, no ale przyanjmniej bez dziecka łatwiej bedzie o nowego

Gość gość
zostaw z nim dziecko, jaki problem? pewnie facet przyjmuje leki...jesteście jak reszta społeczeństwa czyli jak schizofrenik to świr...Douczcie się co to w ogóle jest schizofrenia a potem się wypowiadajcie

Gość gość
A skąd pewność ze bierze? Ble ble też podobno brał i przez agresję wylądował w szpitalu

Gość gość
Jest dobry i cudowny bo jest zamulony od tablet :) Niech odstawi prochy a ty weź mu powiedz "nie masz wrażenia, że ktoś cię śledzi?" Zobaczysz jaki cudowny zrobi się wtedy za parę dni.