Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Renata Baleron

Ogłoszenia parafialne

Polecane posty

Gość Renata Baleron

1. Cała wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności. 2. Za tydzień Wielkanoc. Bardzo proszę wszystkie panie składać jajka w przedsionku. 3. Pan Kowalski został wybrany na urząd kustosza naszego kościoła i zaakceptował ten wybór. Nie mogliśmy znaleźć nikogo lepszego. 4. W niedzielę ksiądz rektor uczestniczył w swej pożegnalnej mszy. Chór odśpiewał Klaskajmy wszyscy w dłonie. 5. Z tablicy ogłoszeń: dzisiejszy temat: czy wiesz jak jest w piekle? Przyjdź i posłuchaj naszego organisty. 6. Po południu w północnym i południowym końcu kościoła odbędą się chrzty. Dzieci będą chrzczone z obu stron. 7. W czwartek o 16:00 Wspólne lody. Panie dające mleko prosimy przyjść wcześniej. 8. W środę spotkanie żeńskiego kręgu literackiego. Pani Kowalska zaśpiewa Połóż mnie do łóżeczka razem z wikarym. 9. W podziemiu panie zrzuciły wszelkiego rodzaju ubrania. Można je oglądać w każdy piątek po południu. 10. W niedzielę nasza grupa teatralna zaprezentuje "Hamleta". Jesteśmy zaproszeni do udziału w tej tragedii. 11. Spotkanie grupy terapeutycznej pomagającej wzmocnić poczucie własnej wartości w środę wieczorem. Prosimy używać tylnych drzwi. 12. We wtorek cotygodniowa katecheza, tym razem na temat "Jezus chodzi po wodzie". Temat katechezy w przyszłym tygodniu: "W poszukiwaniu Jezusa". 13. W każdą środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem.

Gość Heller
;-)

Gość hej dziweczyny
pan z wami !

Gość sdfghjfdfsds
czy w parafii jest przewidywana spowiedz poprzez sms ? prosze pomysleć

Gość nie ja pisalam
ale mozesz sie u mnie wyspowiadac

Gość Renata Baleron
Co tam u niej... Na forum sie możesz wyspowiadać. Zobaczysz, jak ci ulży!

Gość tyui9oiuytds
Renata Baronowa ja mam swojego priva spowiednika ,ale pytam czy by była mozliwość z doskoku

Gość Renata Baleron
Baleron jak już. Jasne że jest możliwość, ja cie wyspowiadam i ci dam rozgrzeszenie!

Gość ghyjmuktmrnh
ok to zalatwione mam , super dzieki Von del Baronovo