Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpcona0909

zwiazek zmienia sie w kolezenstwo na pomoc !

Polecane posty

Gość zrozpcona0909

dziewczyny pomozcie, jestem z chlopakiem 3 lata jednak z mojej strony uczucie wygas juz nie czuje tej milosci, traktuje go bardziej jak przyjaciela niz jak chlopaka. on bardzo mnie kocha i wiem o tym , stara sie. nie wiem co robic? gdy poznaje innego chlopaka zaczynam sie zakochiwac ale nie chce ranic moego partnera. nie wiem co robic czy terapia dla ar pomoze ?

Gość 54546654654
jak chcesz to możesz go zostawic i poszukac innego, ale po paru latach znowu będzie to samo. uczucie wygasnie. tak jest zawsze, a przyjazn to kolejny etap waszego zwiazku ktory przeradza sie w dojrzalszy. lepiej docen to co masz

Gość hhhjukijiujk
pomoże ale tylko pierdolniecie w łeb.jestes głupia nie wyżyta suką! Jestes w zwiazku a z checia rozlozyła byś giry orze kims innym z tego zo widze. Masakra

Gość zrozpcona0909
widze ze przedmowca ma malo doswiadczenia w zwiazkach, a za pierwsza odpowiedz dziekuje mam nadzieje ze kiedys dojrzeje do tego etapu chociaz narazie strasznie sie mecze, wczesniejszy zwiazek trwal2 lata czulam t samo zostawila hlopaka a teraz historia sie powtarza nie chce poraz kolejny tego przechodzic...

Gość gtrgregtresrgt
mam teraz podobnie jak ty. po 4.5 roku. Rozgladam sie za innymi. Zgasla namietnosc i sex.