Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muo

Moj menager - francuz

Polecane posty

Gość Muo

Hej witam was, CO sądzicie o facetach francuzach ? Ja z takim jednym pracuje, i wydaję mi się, że mnie podrywa. Jestem nie brzydka, wiec w sumie to nic nowego. Ale zastanawiam się, na ile on jest po prostu serdeczny w zwiazku z zdobrymi relacjami w pracy a na ile rzeczywiście ma na mnie chętkę. Troche sobię poczytalam o francuzach i wychodzi na to, że są rzeczywiscie straszni flirciarze i ze to jest na porządku dziennym i on w sumie taki jest... tzn wszystko się dzieje pomiedzy wierszami rozmów o sprawach służbowych. CIągle mi sie przyglada ukradkiem, albo dlugopis mu wypada z ręki.... ciągle przybiega do mojego ekranu komputera, zeby mi cos wytlumaczyc pomimo ze siedzi obok mnie, tylko po to zeby sie zbliżyć, no i jest milutki ogólnie. Nie wiem czy powinnam się powstrzymać z popadaniem w uwielbienie skoro oni są z natury taacy mili tylio i zadnych głebszych rzeczy przez to nei wykazują. Ja tez jestem flirciara wiec mi tak flirtowanie z nim ogólnie nie przeszkadza. Moze dodam ze jest on tylko 3 lata starszy.

Gość Muo
brak opinii ?

Zwykle w takich przypadkach, przechodzi juz po pierwszym razie :D

Gość Angela Brown
owszem,tacy czesto sa Francuzi...I nie ma w tym nic glebszego -jak sama piszesz ;-)

Gość Muo
ochhhh naprawde ???? A kiedy będzie wiadomo ze jest w tym coś głębszego ?

Gość Angela Brown
i tacy bywaja jak mowisz ,thaisse...

Angela - Ja Francuzów nie znam, poznałam jedynie tych pare sztuk. Za to Włosi to zawodowi flirciarze i zachowania opisane przez autorke sa u nich na porządku dziennym nawet jak mają żony czy dziewczyny. Ni ewszyscy, ale sporo. Dla większości to flirt i nic więcej.

Gość Angela Brown
jak jest cos "glebszego",to juz nie ma roznicy Francuz czy nie...

''A kiedy będzie wiadomo ze jest w tym coś głębszego ?'' Wtedy kiedy zamiesci Cie w swoim testamencie :D

Gość Angela Brown
no to ci powiem,ze niektorzy Francuzi to zupelnie jak Wlosi-chociaz flirtuja w troche innym stylu ;-)

Gość Angela Brown
Nena-ciebie zbalamucic by im sie nie udalo ;-)

Gość Muo
Hahahah.... No tak sie zastnawiam... bo ja też sobie flirtowac lubie.. i nic sobie z tego nie robie... może to taka taktyka szefa :D

Gość Muo
No ale chcac niechcac taki flirciarz się kiedyś zakochuje.... pytanie kiedy i po czym poznać ? Że mu ciągle wypada długopis z ręki jak z nim rozmawiam ? Albo ze ciągle do mnie podbiega... no coś musi być...

Pros o podwyzke przed....nie po.....poki ma 'cisnienie' bedzie chojny :D..pozniej bedzie tylko coraz bardziej zajety :D

Gość Muo
hahahah.... Podwyzki chyba nie dostane.... Na razie stosuje taktyke podjazdowa... i jak jestem cicho to sie mnei pyta jak tam moje sniadanie dzisjesze hehehe.... wiec hmmm..

Gość Muo
Ale cisza na morzu.... No nic ide spać, jutro do pracy... zobaczymy co się będzi enowego działo. Jak coś ciekawego to wrócę tutaj zrelacjonować :D

Gość up...
a jaka dziedzina twojego menagera?

Gość Hehe,Nena
Zabawna jesteś:D;)

Gość Muo
Dziedzina czego ? Języki obce.... hahahha.....