Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Załamkaaa24

Pochwica...

Polecane posty

Mam pochwicę, nie chce mi się już żyć jak o tym myślę... Tak strasznie chcę a nic nie wychodzi... Jest tyle forów, rad ale nic nie działa, boje się panicznie że nic się nie zmieni i stracę narzeczonego i wcale mu się nie dziwię...

Gość i po bandzie
tylko wspolczuc, bylas z tym u lekarza?

Byłam u lekarza i psychologa. Oni wałkują i powtarzają to samo- zadbaj o dobry nastrój, wypij lampkę wina, no boże przecież to już było. Mieszkami sami, jesteśmy dorosłymi ludźmi, nie potrzeba lepszego nastroju niż ten który mi zapewnia narzeczony... Ale męczy go to, boję się co będzie jeśli nadal nic się nie zmieni... Chciałabym, żeby ktoś mi napisał że to miał i co zrobił że w końcu się udało...

Gość i po bandzie
z tym ci nie pomoge, pewna dziewczyna tu sie juz wypowiadala, ma meza i ten sam problem,

Gość i po bandzie
poruszaj temat na forum co jakis czas,moze dxiewczyny cos poradza

Gość gość
Moze jestes napięta za bardzo i tak się dzieje , boisz się i to wywołuje ten stan?

Wiem, będę poruszać ale już ręce mi opadają... No spinam się spinam... przy pochwicy czuje się podczas próby pieczenie... Ale mniejsza o to, ja już mam zakodowane, że co będzie jak kolejny raz się nie uda i go rozczaruję... Wiem, że mnie kocha i to bardzo dobry człowiek, ale facet działa inaczej niż kobieta... Kiedyś w końcu mnie zdradzi... Tym bardziej, że nie może poczuć się przy mnie jak 100%wy mężczyzna

Gość mama polka hihi
mialam to samo zero seksu przez 2 lata po slubie teraz mamy 4 dzieci ja mam 33 lata on 35....dalismy rade

Gość gość
Ale widzisz sama piszesz że się boisz ze znów to się stanie, twój organizm moze wtedy w ten sposób reaguje?Nie miałam takich klopotów ale częsty psychika duzo ma z tym wspólnego

Gość gość
często, miało być

Wiem, że to już psychiczne zmęczenie tą sytuacją... chciałabym, żeby były jakieś leki które mnie znieczulą a jakby raz poszło, to już później chyba bym się odblokkowała

Gość słodziutka vanilla
Nigdy nie miałam problemów z seksem puki.....nie zaszłam w ciążę.... Nie wiedzieć czemu kiedy byłam w trzecim miesiącu,nagle stosunek zaczol boleć mnie tak bardzo że chciało mi się płakać przy próbie penetracji.Bolało też dlugo po. Chodziłam do lekarza oczywiście.Tłumaczył mi to moją soecyficzną budową i tym że w ciąży zwiększa się ukrwienie narządów płciowych.Yo był koszmar.Nie dałam rady kochać się z mężem nawet w noc poslubna! Nie wiem czy to ci pomoże,ale lekarz przepisał mi wtedy masc a raczej żel:lignokainum.To specjalny środek do znieczulania np cewki moczowej przed cewnikowaniem.Wykorzystywalismy ją podczas gry wstępnej i było lepiej. Zapytaj lekarza.

Ciasteczkowa mi- jak wcześniej pisałam próbowałam alkoholu:) Nawet jak się napruję, to w moment trzeźwieję jak ma do czegoś dojść. Co do lidokainy, nie działa u mnie najlepiej, puchnę tam i to jeszcze bardziej utrudnia wszystko...

Wiecie, co jest najgorsze? Że jesteśmy zaręczeni, ustabilizowani, w wieku kiedy ludzie już się starają o dziecko i właściwie po ślubie chcielibyśmy się o nie starać- a data już ustalona. A wiem, że jesli nic się nie zmieni, to do ślubu nie dojdzie. Bo nikt mi nie powie, że seks nie jest ważny? Nie chodzi tu nawet o mnie, tylko o faceta, jak on się czuje kiedy sprawia mi ból i kolejny i kolejny raz nic nie wychodzi a przecież ma swoje potrzeby...

Gość i ja tezzz
i to moze byc problem ,za mocno sie starasz, a moze taki seks z zaskoczenia , pewnie w glowie masz zakodowane i... Ciezki orzech do zgryzienia, a moze sprubuj powiedzmy z wibratorem,tak zebys sie rozluznila i troche "rozepchala" pochwe,

Gość i ja tezzz
malymi kroczkami,uzywasz jakis nawilzaczy,

Gość zalamkaaa24
Chyba tak z zaskoczenia będzie najlepiej, bo booooże jak długo jeszcze,,, Używam nawilżaczy i mam kupiony taki malutki wibrator, ale coś Ty... Nic to nie daje...

Gość San francisko..
Do kogoś wyżej - 33 lata i 4 dzieci? nieźle :-)

Gość San francisko..
Załamka - a próbowałaś z innym? :-) Zawsze tak było?

Gość zalamkaaa24
Tak i ja nie jestem dziewicą... Teraz tak jest, bez powodu, miao tego że bardzo chcę. Załączyła mmi sie jakaś blokada, po innym partnerze jak byłam małolatą miałam dłuuuga przerwę...

Gość Zalamkaaa24
No jej dlaczego nie jestem czarna...

Gość San francisko..
zacznij z małej litery :-D

Gość Zalamkaaa24
Bardzo śmieszne, no nie ważne wróćmy do meritum...

Gość da sie zyyycccc
przez dwa lata nie dymałem żony w cipkę bo coś ją bolało wymyśliliśmy inne opcje zaspokajania potrzeb

Gość da sie zyyycccc
i wcale nie narzekałem:P