Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pahfekto

Czy moje kosci na prawde tak zle wygladaja?

Polecane posty

Gość hhydrogeneza
Przykro mi...

Gość misopola
Nie prawda! jesteś piękny

Gość Pahfekto
Popadam w kompleksy. Juz na basen nigdy nie pojde :( te obojczyki i czasem zebra widac jak podniose rece.. ; (

Gość dpmwapwmag
Jesli jestes dziewczynka to powinnas więcej jesc, bo nie masz biustu :D. Jesli chłopcem to jest spoko:) oby ci ten kaloryfer został na starsze lata

a jak są brzydkie to co? wytniesz je, bo kolegom się nie podobają? :D ­ weźcie się dzieciaki za jakieś hobby, zamiast sobie kości w lustrze oglądać :O

To chyba musi być prowokacja ;) Wyglądasz super. Ja nie widzę żadnych kości tylko fajne mięśnie.

Gość Phafekto
To chyba musi być prowokacja Wyglądasz super. Ja nie widzę żadnych kości tylko fajne mięśnie. Ale gdzie ty widzisz jakies miesnie? :o Batrz jak obojczyki wystaja. Mam 19 lat i to jest zalosne, ze wyladowalem w takim ciele :( Mam 186cm i waze 64kg. Jak bym zrobil zdjecie nog to bys sie przezegnala i nie uwierzyla, ze czlowiek na zapalkach umie ustac.

Masz fajny kaloryfer na brzuchu. To nie jest figura typu sama skóra i kości. Ładnie zarysowują się mięśnie piersiowe, brzucha i ramion. Ja nie widzę kości, poza obojczykiem, ale mi to nie przeszkadza i sama w życiu nie zwróciłabym na niego uwagi. Nie wiem skąd te kompleksy, może koledzy ci zazdroszczą. A co do wagi to jesteś w takim wieku, że pewnie jeszcze przybierzesz na masie i może będziesz jeszcze kiedyś tęsknił za tym kaloryferem :)

Gość hhhhhhh511
nie wolnu mu przybrac na masie bo zostanie typowym polaczkiem dziadem śmierdzielem !!! koledzy ci pewnie zazdroszczą bo sami wyglądają jak syfiate polaczki, powyginane to w obislych rurkach i wlosach jak dziewczyny fujj rzygam

Gość sdsdderrt
jaki zalosny pustak, chlopas a ma problemy jak baba