Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trollo

oglądam właśnie "Underage & pregnant" i przerażenie ogarnia

Polecane posty

Gość trollo

cytat 14-letniej brytyjskiej dziewoi: "...nie jestem łatwa. Nie idę do łózka dla sportu, lubię kiedy mnie pożądają; to dowód że mnie lubią". Przerażający jest ten dokument; te dzieci bzykają się na prawo i lewo, a zapytane czy kiedykolwiek czuły coś do osoby, z którą się bzykały albo czy były zakochane odpowiadają z rozbrajającą szczerością, że nie. Tak naprawdę współczuję im; najprawdopodobniej nawet nie zdają sprawy sobie z tego jak puste i smutne jest ich życie

Gość trollo
i kolejny cytat, tym razem 15-latki: "sex to miły i przyjemny sposób spędzania czasu. Nie ma nic wspólnego z miłością"

no i? sek nie musi miec nic wspolnego z miłością. to zwykła czynność fizjologiczna. takie dzieciaki nie powinny sie bzykać głownie z jednego powodu : brak wiedzy, dośiwadzenia, zdrowego rozsadku z racji wieku zwiększa szanse np na ciąże, zarażenie się chorobami wenerycznymi itd. a nieletnia matka nie jest czyms wlasciwym i dobry dla społeczeństwa:classic_cool:, jedyne wyjście w tej sytuacji to obowiązkowy egzamin z metod antykoncepcji w szkołach na koniec gimnazjum :D:D:D:D:D

Gość trollo
owszem seks nie musi mieć nic wspólnego z miłością, ale dobrze też gdy czasami ma. A te dzieciaki są z niej wykastrowane. Pomijając już fakt, że 13, 14 letnie dziewczynki wyglądają jak rasowe tirówki. Że malują się od 10 (!!!!!!) roku życia, że nie wracają na noc do domu, albo wracają kompletnie pijane, a ich rodzice stwierdzają tylko, że wiek ma swoje prawa. Sorry, ale po to właśnie są rodzicami, żeby stawiali granice i egzekwowali ich przestrzegania

świat sie zmienia. kiedyś rodzice wydawali swoją 12 letnią córkę za jakiegoś typa 3x starszego. xx to jest marginez. mal procent. mam brata, ma 11 at. czasami udzielam się w życiu szkoly do ktorej chodzi (tez tm chodzilem 8 lat , wielu nauczycieli jeszcze pracuje i ich znam i dyrektorke) i widze dziewczynki wiek 10-12 lat wyglądają normalnie. xx zachowują sie normalnie. xxx tu mowa wyspach , w polsce takiego jakiegoś przesadnego dramatu w tym względzie nie widze:P

Gość trollo
zgadzam się, że trzeba brać poprawkę na to, że to Wyspy, a tam rzeczywiście jest dużo gorzej. Co nie zmienia faktu, że współczuję tym dzieciom.

Gość trollo
nadaje to również Polsat Cafe z polskim lektorem