Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łiiiiiiiiiiiiiiikend!

też Was wkurza reklama końca świata?

Polecane posty

REKLAMA końca świata :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Przecież to reklama Media Markt...

Prawdę mówiąc widziałem tylko billboardy... Dopiero do cywilizacji wróciłem :P 700 km w 12 dni! Zajebisty jestem ;)

Gość nrhpoefkpojro
śmiesznie by było gdyby ten koniec świata był 22 grudnia ,a nie 21 ,wszyscy by się cieszyli że nic się nie stało i zaraz niespodzianka ...

Gość anbo
Tak jak podejrzewałam debile z Media Marketu. Zamierzam wystosować do nich pismo z bardzo "przyjemnym" słowem na ten temat, bo jak moja 13-letniia córka to obejrzała to już kilka dni nie śpi po nocach i mówi, że jak w telewizji to prawda musi być. Podobnie zresztą inne dzieciaki, przerażone na maxa. A może by tak ich o odszkodowanie podać debili, jakiś pozew zbiorowy za utratę zdrowia ? A w tych telewizjach też jak widać sami idioci, kto o zdrowych zmysłach takie coś do emisji dopuścił. Ale mogą być pewni moja noga w tym sklepie nie postanie. Nigdyyyyy

Gość gh
niedlugo bedzie koniec swiata

Gość Była, stała klientka
Okropny pomysł... Zawsze byłam stałą klientką "Media-Markt" ale już nic u nich nie kupię!!! Właśnie za tą kampanię, za żerowaniu na ludzkim strachu... Od razu jak się pojawiła ta reklama, jak jeszcze nie było wiadomo kto za nią odpowiada, rozmawiałam z wieloma osobami i wszyscy byli zniesmaczeni. Większość stwierdziła, że już nie będzie kupować niczego w firmie, która to wymyśliła. Czy ktoś z twórców reklamy pomyślał jak odbierają ją dzieci? Mam 9 letnią córkę, która zobaczyła reklamę z wybuchającą ziemią i datą w trakcie oglądania "Shreka" na TVN. Bardzo się wystraszyła, długo musiałam jej tłumaczyć, że to tylko głupia reklama. Dzień później wróciła roztrzęsiona ze szkoły i powiedziała, że ulicę dalej jest billboard z końcem świata i czy ja czegoś przed nią nie ukrywam... Jak teraz czytam, że ma się pojawić więcej reklam z odliczaniem czasu jaki pozostał do końca świata, to naprawdę jestem w szoku. Kiepska reklama, która tylko odwróci od Was klientów a nie ich przyciągnie!!! ZRÓBMY KAMPANIĘ "MEDIA MARKTOWI" I NIC TAM NIE KUPUJMY!!! Niech wiedzą, że nie mogą tak igrać z ludźmi, że nie jesteśmy tępą masą, którą można sterować! NIE dla "MEDIA MARKT"!!! "RTV Euro Agd" - zyskałeś nową stałą klientkę... i wiem, że będzie nas więcej!

Gość jak można wierzyć
że to może być reklama konca świata?:O

Gość kl;. mnbgu
dzieciarnio, won do książek!

Gość co w tej reklamie jest
strasznego? Zwykła data - przecież nikt nie wierzy w bajki o końcu świata!

Gość Była, stała klientka
Nie czytacie ze zrozumieniem... Nie pisałam o sobie tylko o dzieciach. Osobiście nie wierzę, żeby cokolwiek wyjątkowego działo się 21 grudnia. Majowie nic nie wspominali o końcu świata... kończy się ich kalendarz tak jak nasz się kończy co roku 31 grudnia... żyję już na tym świecie prawie 40 lat i parę tych zapowiadanych końców świata przeżyłam... :o) Twierdzę tylko, że straszą dzieci, które wierzą w to co widzą!!! Tak czy siak - Media Markt jest już dla mnie na spalonej pozycji!