Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pudelex

Koszula nocna a biust

Polecane posty

Gość pudelex

Witam.Chce kupic sobie jakas sexowna koszule nocna lecz niewiem jaka.Urodzilam dziecko,przytylam w ciazy 30kg.. teraz waze 59kg ale wiadomo,moj biust nie jest juz taki jak kiedys.Chcialabym zeby koszula uwydatnila moj biust i podniosla ale zeby to nie byly sztywne miseczki z ktorymi nie dalabym rady spac.. moze macie jakies propozycje?

Gość vhxfjvzj
seksowne pizamy nie.sluza do spania............

Gość kirkor
przytyłaś 30kg a ważysz teraz 59 czyli co wcześniej ważyłaś 29 kg?

Gość pudelex
kto tak powiedzial???

Gość pudelex
haha w ciazy przytylam 30 kg..

Gość czy czekać
30 kg :O ty chyba urodzilas jakiegos giganta :O

Gość vhxfjvzj
nikt nie musi tak mowic kazdy.to.wie :)

Gość pudelex
hmm nie nie giganta.. 3,950kg .. poprostu mialam obsesje na pukcie slodyczy..

Gość ixyyyyyyyyyyy
czyli spaslas sie jak swinia i teraz chcesz byc sexy laska? to, ze przez 9 miesiecy zarlas bedziesz teraz zwalac na ciaze? glupi pretekst sobie znalazlas

Gość pudelex
haha a kto powiedzial ze ja szukam sobie jakiegos pretekstu?? ja nie musze chciec byc sexy laska.. bo nia jestem.. niemam ani jednego rozsteou ani celulitu.. brzuch mam plaski jak przed ciaza.. jedynie biust nie jest juz taki jak kiedys.. ludzie co wy tu wypisujecie??!! ja pisze o koszuli nocnej a wy mnie tu rozliczanie z moich grzechow.. ze jadlam slodycze,ze urodzilam giganta..puknijcie sie w glowy zamiast cos napiszecie..

Gość pudelex
ixyyyyyyyyyyy swini to ty se w domu poszukaj bezczelne babsko

Gość ixyyyyyyyyyyy
idz sie zajmij swoim sloniatkiem a nie o podnoszeniu biustu marzysz przeciez jak zdejmiesz ta koszule to i tak ci wszystko opadnie :D

Gość pudelex
sloniatkiem?? hahahahaha ale ty jestes glupia.. a to czy mi opadnie jak ja zdejme czy nie to nie powinno cie wogle obchodzic.. wkurzona,zakompleksiona kobieto :))

Gość czy czekać
i tak mąż cie zostawi, przykro mi :(

Gość vhxfjvzj
wiesz slodycze w ciazy nie sa wskazane a wrecz zabronione w wiekszych ilosiach. to musialas jesc kilogramami ze az tyle od nich przytylas... ale mniejsza o ciebie bo zal mi dziecka na ktorym sie to odbilo.... moja znajoma sprzedala swojemu dziecku ciezka chorobe kosci bo musiala wpierdalac slodycze ale chyba mniej niz ty bo przytyla tylko kilka kilo i sama lekarka byla na nia wsciekla. jesli u twojego dziecka nic nie wykryto to wierz mi jest to tylko kwestia czasu. a co do koszuli to taka nie istnieje zgodnie z twoimi wymogami. ale zastanawia mnie po co ci byc seksowna jak bedziesz spala? nie czujesz sie seksownie we flanelowych pizamach? wiesz seksowna kobieta czuje sie seksownie we wszystkim. chyba ze chcesz podniecic meza ktory reaguje na ciebie tylko wtedy jak ci kawalek cycka wystaje.....

Gość pudelex
o ludzie.. wy niektore kobitki jestescie takie glupie ze to sie w glowie nie miesci.. kasuje ten temat bo jak patrze co piszecie to az nie dobrz mi sie robi.. czy czekać ..! moj maz musialby byc twoim zeby mogl tak postapic ;))

Gość takajednapiegowata
nie przejmuj sie tymi komentarzami!!! sa takie koszulki lekko usztywniane albo specjalnie wyprofilowane tak aby podtrzymywaly piersi w których spi sie wygodnie! pozdrawiam

Gość pudelex
vhxfjvzj posluchaj.. od mojego dziecka to ty sie odpierdol !! mow sobie co chcesz ale nie o nim.. jest zdorwym chlopcem.. ja wszystkie wyniki w ciazy mialam w normie.. poprostu u nas w rodzinie takie tycie jest normalne.. syn tez jest zdrowy.. wrecz jak to lekarze mowia okaz zdrowia.. czy twoim zdaniem 3,950kg to jest bardzo duzo?? a co ty urodzilas dziecko 2kg?! nie chce mi sie tu nawet pisac.. jestes wstretne wscipskie i bez sumienia ! narazie

Gość grrrom
nie łatwiej iść na operację? Koszula nocna niewiele pomoże, a mąż przecież i tak wie jak wyglądają Twoje piersi...

Gość ixyyyyyyyyyyy
wscipskie :D hahaha utycie 30 kg to normalne? tez jestem ciekawa ile musialas jesc tych slodyczy, ze tyle utylas i nie masz rozstepow? moze tak utylas, ze zobaczyc ich nie mozesz :)

Gość czy czekać
"wscipskie" :O

Gość vhxfjvzj
dziecko mojej kolezanki tez bylo okazem zdrowia.... pewne choroby wychodza pozniej ale ty jako zywy odkurzacz wiesz to najlepiej

Gość czy czekać
pewnie dlatego piersi ci sflaczaly, nie wiesz, ze cukier niszczy kolagen? :O od cukru skora szybciej sie starzeje, to potwierdzone naukowo, nie jedz slodyczy :O

Gość vhxfjvzj
juz za pozno bo juz sflaczala... ale nie ma ani grama celulitu i rozstepow i wszystko ma jedrne tylko cycki z innej bajki :)

Gość fghjkhk
Jakie głupie baby. Przytyć w ciąży to nie oznacza nosić słonia. Do tego trzeba doliczyć nadmiar wody i samego tłuszczu który się w ciąży hoduje. W ciąży jest całkowita zmiana metabolizmu, jednej to służy a druga zbierze 20 kg tłuszczu i wody jak autorka. (pozostałe 10 kg to to słoniątko wraz z łożyskiem wodami itd). Pudelex ja wiem o co ci chodzi, napuchnięte piersi podczas ciąży, potem karmienie, przy karmieniu z reguły następuje wyszczuplenie sylwetki więc automatycznie tłuszcz z piersi też schodzi, a potem biust nie ma już takiej kondycji. Zawsze można nad nim popracować, coś to zawsze daje. Pytałas o koszulkę. Ja mam dokładnie tą http://allegro.pl/koszulka-halka-nocna-pushup-satynowa-fioletowa-xl-i2692092476.html i jakoś trzyma. Tylko musisz sobie dobrze miskę dobrać. Ja wzięłam C bo większej nie było i na dużym 85D leżało dobrze, teraz mam 80D i leży super. Aha, bardzo dobrze się w niej śpi.

Gość fghjkhk
ixyyyyyyyyyyy można nie mieć rozstępów przy 30 kg więcej. To zależy od skóry kretynko, a nie od ilości kg.

Gość ixyyyyyyyyyyy
sama jestes kretynka, jak sie w tak krotkim czasie tyle tyje ale niech sie slonica pociesza, ze jest atrakcyjna i maz nie zobaczy jak jej cycki wisza

Gość ojej :)
ale sie usmialam. jeszcze takich glupich odpowiedzi tu chyba nie bylo. autorko, przykro mi, ze musialas takich durniow wysluchiwac, ale dzieki temu humor mi sie poprawil.

Gość jkhkljh
Żal mi tej niedowartościowanej dziewczynki, która usilnie chce wmówić autorce, że jest gównem bo przytyła. Masz strasznie dużo kompleksów najwidoczniej, że próbujesz się dowartościować obrażając kogoś kto już zrzucił dawną wagę. P.S dużo kobiet tyje w ciąży więcej niż można się tego spodziewać. Ja w ciąży akurat nie byłam, ale moje koleżanki tak i tylko jedna przytyła równo 12kg w ciąży ( ma drobna posturę i zawsze była bardzo szczupła).