Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malybiustt

sa tu jakies kobiety z malym biustem ktore

Polecane posty

Gość malybiustt

akceptuja ten fakt i ich partnerom tez to nie przeszkadza?

Gość malybiustt
miseczka a

Gość msdjskd
ja jestem... deska ;) nie akceptuje ale sie przyzwyczailam, mam faceta, to chyba widzi jak jest ale on uwage zwraca bardziej na nogi twarz tylek.... raz mi powiedzialam ze nie mam cyckow

Gość ghandia
ja mam male cycki, ale mam biustonosze push up, wiec ludzie nie widza jakie sa naprawde. Mojemu facetowi nie przeszkadzaja, ciagle powtarza mi jak bardzo mu sie podobaja

Gość Tak, ja jestem bardzo szczęśli
wa, że mam mały biust, bo jestem aktywną kobietą i duży przeszkadza. A tak, nawet mogę chodzić bez biustonosza. No i nie mogłabym być z facetem, który nie uwielbia mego biustu

Gość karaluszka73489345
Ja mam mały biust, mój facet to akceptuje, ale ja średnio. Nie chodzi o sam wygląd piersi, bo nago wyglądają bardzo łądnie, ale mam problem z doborem bluzek i niezbyt ciekawą figurę przez to, bo nieproporcjonalną. Kiedyś powiększę.

Gość sasase
najlepszy rozmiar biustu przypomina wielkoscia mandarynki .

Gość natalka bardzo ladna
moja kolezanka ma maly biust ale kazdego chlopaka zaciagnie do lozka i sama mowi ,ze lubi to robic

Gość vhxfjvzj
ja tez kiedys mialam potworne kompleksy powodu malego biustu ale teraz w zyciu bym nie chciala miec.duzych bo uprawiam duzo.sportu i poprostu by mi przeszkadzal. nie kazdy facet lubi duze.... w ameryce kilka lat temu wszyscy amerykanscy psychiatrzy uzupelnili liste chorob umyslowych o obsesyjne uwielbienie do.duzego biustu.... to jest tak ze duzy biust do niczego nie jest potrzebny chyba tylko po to aby facet mogl sobie pomacac

Gość vhxfjvzj
no i oczywiscie mam ogromne powodzenie i nie musze nosic smiesznych pusz apow. wiem ze to brzmi jak wychwalanie ale chce pokazac ze facet sie obejrzy albo i cos powie milego bez wzgledu na rozmiar cycow

Gość prawictwo pospolite121
jak dla mnie to wielkosc nie ma znaczenia .. i tak na biust nie zwracam uwagi .