Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tmagtm

Jakie sa wasze matki?silne,zaradne?czy zahukane?

Polecane posty

Gość Tmagtm

?

Gość studentka015
Kurcze... Trudno odpowiedzieć. Chyba jest i taka, i taka. Wiem, że to się gryzie. Jest bardzo silną kobietą, potrafi dużo sama zrobić, ale jednocześnie, gdy ojciec był w szpitalu, na każde jego skinienie przemycała mu fajki ;/ chociał miał surowo zabronione palenie. Ogólnie w życiu matka radzi sobie świetnie, ale w kontaktach z ojcem bardzo czesto mu ulega, a on robi co chce. Np był czas, że było mniej pieniędzy, a on sobie szedł i kupował fajki itp chociaż mama prosiła. Przez to uleganie i to, że nie potrafi postawić go do pionu, nie mam do niej tyle szacunku, ile bym chciała... Bo szanuję ją za tą zaradność życiową i że potrafi znaleźć środek na wszystko... Ale to uleganie mu...

Moja mama jest super. Bardzo mądra życiowo kobieta, ma 40 lat. Dopiero teraz doceniam ile trudu włożyła w nasze wychowanie, mimo ze urodzila nas przed 18. Dzieci jej siostry zachowuja się gorzej od dzieci z downem, bo nikt ich nigdy niczego nie uczył. Nikt nigdy ich nie skaral, bo rodzice ciagle w pracy a dzieci z kluczem na szyi. Moja mama jest silnie psychicznie osoba i bardzo zaradna. Jest tez samoukiem. Sama nauczyła się gotować tak, ze chooj staje :classic_cool:

moja jest silna i zaradna, chociaz czasami widze jak brakuje jej sil na ta zaradnosc i bycie twarda w kazdej sytuacji. W domu zdecydowanie dominuje ONA. :)

moja jest zayebista :classic_cool: inteligentna, domyslna, prawdomowna, slowna, zaradna, samodzielna, pracowita, obowiazkowa, smieszna, wyrozumiala, a jak ja cos wrurwia to bezczelna, niecierpliwa, chamska, agresywna, do tego sliczna z niej laska, mowia to wszyscy moi znajomi :classic_cool::classic_cool: