Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

przychodzi do mnie

Polecane posty

Gość powiem i ja ......
a co Ty masz w domu muzeum ?.....goście mają prawo chodzić po domu w butach a nie biegać w skarpetach czy rajstopach ....tak nakazuje dobre wychowanie nie wiesz o tym ?

Gość ghandia
Mam nadzieję, że przyniosą Ci w prezencie słownik ortograficzny

Gość ixyyyyyyyyyyy
ojojojoj moze nie masz ladnych kapciuszkow

Gość Bananaaa
Ja nie chciałabym chodzić w czyiś kapciach

Gość czosnekkkkkkkk
skoro sama nie wpadła na to że nalezy zdejmować obuwie w Twoim domu zwróć jej uwagę, zwyczajnie : bądź uprzejma zdjąć buty, bo cenię sobie porzadek w moim domu wszystko

Gość czosnekkkkkkkk
:D zmienił Ci się dzisiaj charakter, jakoś inaczej piszesz ;) :D

jenny to serio ty? nie poznaję :o lubiłaś szwagierkę ;/ i teściową, a buty mozesz zawsze kazać zdjąć - twój dom twoje prawo

Dokładnie. To Twój dom, nie pozwalaj na to.

Gość powiem i ja ......
ja też mam w domu 3-4 pary kapci dla gości ale nigdy pierwsza nie proponuje....jakby to wyglądało goście czy gość wchodzą do domu a ja pierwsze co robię to rzucam im kapcie pod nogi ....zazwyczaj jest tak że jak widzę że ktoś sam zaczyna ściągać buty proponuje kapcie a jak ktoś nie chce i woli chodzić bez to ok ...w końcu ktoś może nie lubić chodzić w kapciach po kimś

nie lubię już mojej szwagierki po ost.wizycie była arogancka nieprzyjemna i strasznie zarozumiała ...no ale t omęża siostyra więc muszę ją tolerować..a teściowa przy niej jest też inna bardziej złośliwa ...dwie wiedźmy..no cóż jakoś chyba to wytrzymam...

U mnie wszyscy goście sami z siebie ściągają kapcie. Nawet jak czasami mówię, że dopiero będę odkurzać i nie trzeba :P

Tfu! Buty ściągają. Nie pozwalaj chodzić w szpilach, bo potrafią parkiet drewniany nieźle porysować. A jak tam ich układy z mężem? Może warto by bylo z nim porozmawiać? No i zawsze możesz powiedzieć, że Cię nie ma w domu :D

jego siostra przyjeżdza rzadko ..1-2 razy w roku nie mam o czym z nią gadać bo to taka zaroazumiała bizneswoman cos ala Natalia Siwiec ale jeszcze bardziej wyniosła... jego starą jakoś przetrawie choć tez nie przepadam.Chętnie bym isę ulotniła z domu (ona przyjezdza zobaczyć nasz dom ) ale chyba nie wypada?

Gość sasase
no i masz racje chodzenie w szpilkach po domu niszczy parkiet i podłoge