Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasikonik34636

Myślę o znalezieniu kochanka

Polecane posty

Gość pasikonik34636
No właśnie co ciekawe, on nie ma żadnej na boku. Sam przyznaje, ze po prostu mu się nie chce cześciej i tyle.

Gość pasikonik34636
I dokładnie jak pisze mezopotamia: to jest upokarzające i przykre. Nawet nie wiecie ile bym dała, zeby mój facet miał ochote na seks:o

Gość pasikonik34636
Robiłam - nie działa:o Co najwyżej on się obraża, ale nic w sobie nie zmienia. O, jedyne co dopuszcza częściej to seks oralny w moim wykonaniu, bo wtedy on po protu lezy i nic nie musi robić. Ale odwdzięczać się nie chce:/

pasikonik moze to zabrzmi zle ale...mam taka ochote zrobic Ci jakas przyjemnosc....zaczac Cie calowac...piescic..potrzebujesz tego..

Ja do niedawna miałem podobnie z żoną, tyle ze to ona nie miała wcale ochoty. Od jakiegoś czasu na szczęście jest poprawa. Nie tak często jakbym chciał, ale i tak uważam to za sukces.

Gość tester
wiec dla was najlepszym wyjściem jest kochanek-przyjaciel rodziny,pomoże coś i finansowo zazwyczaj wesprze,wiec z jakich stron jest nasz skarb pasikonik34636 podaj okolice a ktoś sie znajdzie co cie dopieści ,łódż

Gość pasikonik34636
jestem, ale nie założyłam tego tematu po to, by zaraz natychmiast znalezc sobie faceta z internetu. Ja dopiero powoli dojrzewam do tej decyzji, pewnie z miesiąc, dwa potrwa zanim się zdecyduje. Poza tym nie wyobrazam sobie seksu z zupełnie obcym facetem, przecież musze najpierw takiego poznać, spotkac się kilka razy.

Gość pasikonik34636
poza tym jest maśe naciągaczy w necie,jak mam rozpoznać ,który ma takie zamiary jak ja??;)

Gość pasikonik34636
No przeciez stosuję antykoncepcję...:o Biorę pigułki. Poza tym nie upadłam na głowę, żeby uprawiać seks z kochankiem bez prezerwatywy. Prędzej dostanę depresji z braku seksu niż zajdę w ciążę przy podwójnym zabezpieczeniu.

Gość cóóóóóóóóóóreczka
zieIony_brunet jestem tak zdesperowany rze wyrucham wszystko co ma dwie nogi i dwie rence. -----------> oj widać jak bardzo jesteś zdesperowany że potrzebny ci slownik ortograficzny.

Gość pasikonik34636
A myślicie, ze w mojej sytuacji kochanek byłby strasznym złem? Wiem, że zdrady nie można usprawiedliwić, ale z drugiej strony co ja mam zrobic, jeśli partner ma mnie gdzieś?

Gość Niepocieszonaaa
rze masz czelnoś proponować ,nie znając ortografi,pewnie jesteś wychowany na tuskowym orliku,; zieIony_brunet

Gość KONSTANTY12
a boisz się ryzyka,że zakochacie się w sobie z kochankiem?

Gość Niepocieszonaaa
mam nadzieje że mądry kochanek bedzie wyjściem ja w swoim czasie też miałam braki,gdy mąż był na exsporcie/kontrakcie/ miałam kochanka spotykaliśmy sie poza miejscem zamieszkania by nikogo nie drażnić,typu co oczy nie widzą,więc ty też musisz sie kamuflować bo rodzina jest ważna.

Gość pasikonik34636
Oczywiście, ze się boję. Dlatego m.in. bedę szukać kogoś w podobnej sytuacji, czyli w stałym związku, w którym brak jest seksu. Wtedy chyba zmniejsze ryzyko zakochania się mojego lub jego, bo jak będzie to wolny facet to cholera wie.

Gość San francisko..
W stałym związku też może pojawić się uczucie do kochanka/ki ...

Gość pasikonik34636
No wiem, ale może się nie pojawi:/ A jak się pojawi to się będę zastanawiac co dalej.:o

Gość pasikonik34636
Tez o tym myslałam. Proponowałam partnerowi żeby brał jakiś suplement typu penigra, ale oczywiście powiedział, ze chyba upadłam na głowę:/ Myślałam tez, żeby mu to ukradkiem do jedzenia dodawac, ale przeciez to jednak leki i jak nie daj boże wystąpią jakieś skutki uboczne to chyba lepiej jednak, zeby wiedział, że coś bierze:o