Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciagle tylko ten Pseudonim...

Starania o dziecko i mierzenie temperatury.

Polecane posty

Czy ktoras z was pomagała sobie okreslic dzien owulacji za pomoca pomiarow temperatury? Moje wyniki od dnia miesiaczki to: 35,8 36,1 36,1 35,9 36,2 (zmierzone troche pozniej niz zwykle) Mierzone termometrem elektronicznym. Z tego co czytalam to temperatura wzrasta o okolo 0,2 stopnie przed owulacja. Czyli z tego co widze to moge olac mierzenie temperatury bo mi codzien cos innego wychodzi mimo ze jestem zdrowa i mierze temp. rpawie zawsze o tej samej porze tuz po obudzeniu. Czy ktoras z was mierzyla temperature w celu ustalenia dnia owulacji? Jak wam to wychodzilo?

Gość androooooooid
no ja tu owulacji nie widzę na razie... za mało temperatur dałaś. Poczekaj parę dni czy będzie Ci wzrastać. Skorzystaj sobie z ovufriend- tam fajnie wyznacza owulację. www.ovufriend.pl

Gość dylematos
Ależ to nie sa wcale duże wahania. to normalne. tuż przed owulacja powinna lekko spasć, a potem do góry ci pojdzie, zobaczysz. No chyba ze bedzie to cykl bezowulacyjny. jak nie zaciazysz, to spadnie kilka godzin przed miesiaczką.

Ok. Dzieki za odpowiedz. Chyba zaczynam za bardzo swirowac. Mloda i zdrowa jestem a przejmuje sie jakby juz kilka lat staran minelo... W koncu przez ten "stres" bede miec problem z zajsciem w ciaze... Chyba czas zaczac uprawiac seks, a nie "robic dziecko". Jesli wiecie o co mi chodzi...