Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merix

Ile wynoszą was opłaty mieszkania?

Polecane posty

Gość gość nie wesoły
Tak opłaty i owszem wysokie,ale jakoś warunki mieszkaniowe jak za taką kasę niskie.Ja np..we dwie osoby mieszkamy w kawalerce.A moim zdaniem w tych czasach dobie takiego postępu ,mieszkań 1pokojowych być nie powinno,Zdziwicie się a to dlaczego?ano bo ciasno,bo dzieciak miałby swoje,co dwa to wygodniej.Za to moi sąsiedzi mają dwa pokoje i........ja mam47m2 sąsiedzi37m2 moje wygląda jak hala sportowa a ich miło bo mniejsze ale i dwa pokoje,przez co ja uważam tu za wyższy standard mieszkanie 2 pokojowe i.....ja płace za nie 300 a oni znacznie mniej,a o ile mają wygodniej ogólnie 650zł to też chciałoby się lepiej,No i jak na opłaty patrzymy to pytam a,gdzie w ramach tego wymiana po 30 latach okien, wiecznie cieknących rór bo żle w ścianie jakieś krzywki pcv latają -jak marek po piekle,sufity popękane.drzwi takie szpary że ogrzewam i oświetlam korytarz Opłacać ja muszę z nadwyżką przypuszczalną,a ciągle mam niedopłaty-przypuszczalnie za standardowo żyję ,więc niema sensu pytać o opłaty bulić i cieszyć się że jest dach nad głową hihihi bo jak dołożą to i kto wie?

Gość gość
Załamujecie mnie :o To ja miałam nadzieję, że wyprowadzę się do bloków z domu wielorodzinnego i zaoszczędzę. A tu za 70m np opłaty z czynszem 800 zł. Ja teraz płacę (1os) 250 za wszystko w 71m2 w tym zaliczka na ogrzewanie, a cała chałupa ma 250m. Ja pierdykam, spółdzielnie to pasożyty żerujące na ludziach.

Gość gość
domek 100m/2 dwie dorosle osoby opal węgiel 200mieś woda 60zł mieś prąd 60zl mieś gaz 50zl mieś śmieci 30zł podatek 20zł mieś czyli około 420mieś plus kablówka pakiet 100zł

Gość Gosc

To Polska nikogo nie interesuje ile płacisz w euro Narka

Gość Gosc

To Polska nikogo nie interesuje ile płacisz w euro Narka