Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ssppll

czemu teraz ludzie tak wygladaja

Polecane posty

Gość ssppll

ta nowa moda swiat sie przewraca dlaczego teraz nie ma nigdzie normalnych ludzi tylko poprzebierani klauni typu chlopak pedał rurki "kolorowo modnie ubrany" grzywa na bok itd wygladajacy jak pedzio albo jakis dres a dziewczyny solara kreca dupami farbniete tapeta..gdzie sie podzieli zwykli ludzie dlaczego normalny facet dziewczyna zdarza sie raz na 200 ludzi co to wogole ma byc..

Gość ssppll
np. taki idol nr1 wsrod nastolatek Justin Bieber wyglada jak jakis niedojebany pedzio ale tak bym mu ssal tego fiutka ze zassalbym go na smierc ale przed tym jeszcze musialby byc final w dupce..

Gość ssppll
nie podszywaj sie pode mnie pedalku ja tylko mowie jak jest ale fakt takich bieberow jest coraz wiecej i pewnie ty sie do takich zaliczasz NORMALNY CZLOWIEK TO WYJATEK W TYCH CZASACH

Gość sdsdderrt
a widziales jak ten bieber rzyga na scenie? to jakis odrażający gowniarz, wyszedl na scene, nagle odwrocil sie od widowni, rozkraczyl, pochylil i rzyg :O i to ma byc idol nastolatek ja pier....

Gość gh
swiat idzie do przodu

Gość ssppll
jasne ze widzialem trzepalem sobie przy tym ostro chetnie zebralbym to do pojemniczka i pozniej poprosil mojego dziadka zeby wlal to do mojego dupska przez lejek.

Gość gorrzzka
ssppll kazdy sobie wyglada jak chce i nic Ci do tego

Gość nikitaanita
przesadzasz moja droga.