Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aśśka

Chłopak w więzieniu

Polecane posty

Gość aśśka

Cześć. Mój chłopak od kilku miesięcy jest w więzieniu za włamania i kradzieże. Zostało mu jeszcze ok półtora roku. Zanim tam trafił byliśmy razem rok, ale niestety po zerwaniu wplątał się w takie towarzystwo i jest gdzie jest. :( Wiem, że jak był przy mnie to naprawde mnie kochał, niestety po zerwaniu ze mną miał inną dziewczyną- wkoncu ją zostawił i chciał naprawić nasz związek. Wiem, że go kocham i chcę czekać na niego, ale z drugiej strony mam wątpliwości, że jak wyjdzie to mnie zostawi lub wróci z powrotem do więzienia :( Zapewnia mnie, że on mi się naprawde odwdzięczy za to, że czekam na niego i już mnie więcej nie zawiedzie, bo docenia to że jestem przy nim i naprawde mnie kocha. Napiszcie mi co o tym myślicie i jak zwalczyć te głupie myśli aby wytrwać do końca wyroku? :(

Jesteś głupia, że brak mi słów... Widze, że masz bardzo szeroki wahlarz wymagań wobec swojego faceta. No ale jak sama jesteś z patologii to i w patologii zostaniesz....

Gość nie warto czekac
teraz zostałas mu tylko ty , towarzystwo stracił i będzie trzymał sie ciebie jak rzep psiego ogona ale to tylko na czas gdy jest w wiezieniu , jak wyjdzie nie bedziesz juz najważniejsza, zrozum sytuacja zmusiła go do wyznawania uczuc , pomysl co by było gdyby był na wolnosci ?

Gość aśśka
Akurat jestem z porządnej rodziny i oni nie potrafią zaakceptować mojego związku z nim. Więc jeśli nie wiesz nic na ten temat to się nie wypowiadaj najlepiej. A jeśli chodzi o to co by było gdyby był na wolności to zawsze byłam tylko ja i kumpli odstawił na bok, więc towarzystwa nie stracił teraz tylko prawie 2 lata temu jak to ja stałam się najważniejsza. I wiem, że to nie chodzi o stratę kumpli czy coś takiego, bo on spędzał zawsze czas tylko ze mną i z moją lub jego rodziną a beze mnie się nie ruszał z domu z wyjątkiem pracy.