Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna,bo odepchnieta

Dziwne zachowanie chlopaka

Polecane posty

Gość Smutna,bo odepchnieta

Jestesmy z facetem prawie 3 lata razem,ja mam 24 lat,on 21. Jestesmy raczej dobrym zwiazkiem,planujemy razem przyszlosc,on pracuje,ja tez pracuje,do tego studiuje. Spedzamy razem sporo czasu,kazda wolna chwile jaka uda nam sie wspolnie wygospodarowac,co ciezkie,bo studiuje dziennie i pracuje na 3/4 etatu. Ale kochamy sie i jest okej. No,moze prawie okej. Jestesmy juz tyle czasu razem,a ja ciagle ledwo znam jego rodzine,znajomych. U niego w domu bywam tylko "przy okazji",jednego jego brata nie poznalam wcale (mieszka za granica,ale raz w roku przyjedza na minimum tydzien oo Polski),przy kazdym spotkaniu rodzinnym jestem omijana,jak np gdy drugi jego brat wpada do domu,nigdy mnie nie zaprosi,zebym z nimi posiedziala,poznala lepiej jego rodzine,choc on zna dobrze i rodzicow moich i siostry,w czym jedna tez mieszka za graica,ale czesto go zapraszam,gdy ona przyjezdza. To samo tyczy sie jego kolegow. Znam ich tylko "przelotem",na "czesc",choc czesto wychodzimy z moimi znajomymi na miasto itd. Rozmawialam z nim o tym,zawsze slysze "nastepnym razem Cie zabiore",zeby sie znowu dowiedziec,ze 3 dni temu byl u niego brat na kilka godzin,a mnie znowu nie bylo... Juz nie wiem co mam robic. Dlaczego mnie tak traktuje?

Gość Grr343d
Moze to przez różnice wieku? Sam nie wiem...