Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze ze mnie ignorantka

Odnosnie katastrofy w Smolensku niech mi ktos wytlumaczy jedna rzecz

Polecane posty

Gość dodapieknamaurodaaa
ja nie mam potrzeby przekonywania nikogp do czegokolwiek missiu, mam czasami ochote na porozmawianie z osobami inteligentymi

Gość podaj trzy fakty
no widzisz... nie masz pojęcia o sprawie a usiłujesz na ten temat dyskutowac. i to się tak kończy, że wychodzisz na idiotkę...:D

Gość a moje opinie
są bardzo podobne do opini i wniosków specjalistów od wypadków lotniczych

Gość dodapieknamaurodaaa
Próbujesz mnie teraz zaczepieć obrażając mnie? Sam jesteś idiota. Odpierdol sie ode mnie

Gość nie. to ty mnie usiłowałaś
obrazić. o tutaj: 21:43 [zgłoś do usunięcia] dodapieknamaurodaaa jesteś jakimś skończonym ciemniakiem. burakiem albo kartoflem. z z z a ja tylko stwierdziłem fakt:D

Gość dodapieknamaurodaaa
jesli stwierdzasz ze WSZYSTKO jest w polsce, gdy wiadomo że nie ma CHOCIAŻBY samolotu, nie mowiac o skrzynkach czy próbkach, świadkach etc. to o czym my tu mowimy? co ty masz do przekazania?

Gość samolotu do niczego
nie potrzebujemy bo co mieliśmy z niego pobrac już pobraliśmy. próbki są w Polsce podobnie jak kopie skrzynek i oryginał jednej z nich.

Gość kobieto rozmawiasz
ze znanym forumowym kretynem o tysiącu nicków, a najbardziej słynącym pod nickiem shatyn, którego KAŻDY tutaj olewa. Ubek, czerwony śmieć, któremu płacą za każdy post. Daj se na wstrzymanie. :)

Gość no widzisz. już przybyto
ci na pomoc z obrażaniem....:D

Gość hdhdsa
Mnie bardzo dziwi fakt, że mało kto wziął pod uwagę fakt, SKĄD I W JAKIM CELU padły strzały tuż po katastrofie! To chyba nie jest normalne. To nie poligon, tylko stare lotnisko! To, że facet nie był świadkiem, to znaczy, że nie mógł ..... jaka "wolność", taka swoboda więc wniosek jest prosty, że swobody to tam NIET!

Gość dodapieknamaurodaaa
aha, to niezle ze sie znacie. Kompletny kretyn. stary, czasy ubecji sie juz skonczyly, ty tez niedługo umrzesz, wiec nikt cie z twojej przeszlosci nie bedzie rozliczal, mozesz sobie darowac swoja chujowa prace i zainteresowania, zajac sie czyms innym, dac zyc ludziom mlodym, pelnym energii i widzacym co sie w tej pojebanej polszy dzieje. mozesz np zostac ochroniarzem, albo sprzedawca, zajac sie normalna praca. zaczac czytac ksiazki, przejsc sie do lasu, do muzeum, co ty na to, a nie pierdolic jak pojebany kutas na forum.

Gość nikt tego nie wziął pod
uwage bo niczego takiego nie było.

Gość dodapieknamaurodaaa
strzaly to prawdopodobnie sa odglosy palacego sie drewna, ale nie musza, to ze rosja to quasi dyktatura rzadzona przez mafie i kgb wszyscy wiedza.

Gość no jak miło
braki w wiedzy zastępujesz "a nie pie**olic jak poj**any kutas na forum."...:D:D:D

Gość no jak miło
a czasy ubecji skończyły się w 1956 roku. znajomość historii własnego kraju też by ci się przydała...:D

Gość dodapieknamaurodaaa
no to SB człopku, idz pomasturbowac sie pod portretem jaruzela.

Gość no jak miło
i to wszystko. zacznij się uczyć dziecko, poczytaj coś, pooglądaj i dopiero po tym zaczynaj dyskusje na poważne tematy, bo tak wychodzisz tylko na idiotkę. nie wiem po co ci to.\dobranoc

Gość dodapieknamaurodaaa
wierz mi ze idiotka nie jestem.

Gość hdhdsa
Czuje przez łącze jakiegoś trolla na tym forum, który na siłę chce wszystkim WCISKAĆ swoją. a może zakłamaną prawdę! Każdy ma prawo przedstawić swoje zdanie, tym bardziej, że wersja oficjalna budzi WIELE wątpliwości. Porównanie sławnych wystrzałów do trzaskającego drzewa, czy też wybuchu paliwa jest daleko idącą przesadą. Trzeba być głuchym, aby tego nie odróżnić, albo po prostu ktoś chce wprowadzić ludzi w błąd.

Gość dodapieknamaurodaaa
nie wiesz tego. wydaje ci sie. czlowiek ktory tam byl i nakrecil drugi film, pracownik TVP mówil ze te "strzały" to odglos plonacego drewna. koniec tematu.

Gość hdhdsa
Dla ciebie pewnie koniec tematu , no i dobrze mam nadzieję, że już nie będziesz tak usilnie sugerować .... .

Gość hdhdsa
Pracownik tvp był spory czas po katastrofie, a filmik jest na gorąco nagrywany chwilę po. Nie chcę z tobą dyskutować, gdyż twoje wypowiedzi są ...dyktatorskie, więc jakakolwiek rozmowa jest zbędna, bo twoje musi być górą.

Gość dodapieknamaurodaaa
Pracownik TVP który był przed komisją Macierewicza był na miejscu o 8:50. Ale masz rację nie mogę być niczego pewna.

Gość gh
ni chu..a

Gość nonnyte
Jezeli te strzaly to palace sie drewno, to dlaczego przy pierwszym wystrzale autor tego filmiku krzyczy cos w rodzaju " co do chuja". No i prosze Was, nie uwierze ze nie slyszycie tego zdania po polsku " nie zabijajcie nas", to jest tak wyrazne, ze nie da sie zaprzeczyc!!!

Gość gh
ubijat wsiech

Gość nslnv/N
"tych 100 naukowców to nie naukowcy bo żaden porządny naukowiec, bez dostępu do próbek, wyników itp nie będzie się wypowiadał. jakie masz zastrzeżenia do raportu Millera?" masz odpowiedz, tworcy rap. millera tez nie mieli dostepu do oryginalnych probek, wiec ich wyniki sa gowno warte. Ponad to twierdzisz, ze szczatki wraku sa do niczego nie potrzebne w polsce haha a zwloki nie sa potrzebne do zrobienia sekcji wynika z twojego toku myslenia. I Tusk ODDAL sledztwo rosjanom poniewaz wszystko znajduje sie nadal w rosji, a to co dotarlo zostalo juz dawno spreparowane i sfalszowane. A na pytanie dlaczego samolot jest wciaz w rosji nawet nie waz sie odpowiadac, ze to dlatego, ze rosjanie prowadza swoje sledztwo, nawet juz na zalosnym tvn mowia, ze rosjanie nie robia od dawna juz NIC w tym sledztwie

Gość kasia Gimbus z gdanska
jagwmdpw Byc moze wybuchały magazynki z broni ludzi z BORu nie wybuchaly zadne magazynki bo zostaly odnalezione i zabezpieczone wszystkie w nienaruszonym stanie. Jacys amerykanscy naukowcy po analizie dzwiekow z tego filmu ustalili jaka to bron, nazwy nie pamietam

Gość kasia Gimbus z gdanska
chyba chodziło o panzerfausty, ale pewna nie jestem

Gość dodapieknamaurodaaa
jakbyś zapodała linka do informacji które tu podałaś to byłabym wdzięczna :)