Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka gier komputerowych

doradzcie mi, chodzi o faceta..

Polecane posty

Jestem za granica, niedawno poznalam faceta, zaczelismy ze soba pisac i rozmawiac, widzielismy sie z dwa razy, on mi mowi, ze sie we mnie zakochal, pytal mnie czy ja w nim rowniez, ja poki co go lubie, bardzo..ale jest jedno ale..otoz jest on czarnoskory, kolor skory mi wcale nie przeszkadza, ale naczytalam sie, ze Afrykanie maja w ogole inna kulture, ze u nich to normalne jest zdradzanie itp, troche sie przestraszylam i nie wiem co mam robic, nie wiem czy mam sie angazowac, wydaje mi sie milym, inteligentnym facetem, ale troche sie boje..co zrobilybyscie na moim miejscu?

Gość Danielkrejg
uważaj z tym Afrykaninem, oni mają na prawdę wielkie ciupagi

o jejciu wezcie z tym przestancie :o ja nie wiem, naprawde nie wiem, moze oni tak maja?nie znam ich kultury..

a moze jest tu jakas dziewczyna, ktora byla/jest w zwiazku z Afrykaninem?

Gość jakby ci to powiedzieć
Rozumiem, że chciałabyś się zabawić z Latynosem, Japończykiem, Indianinem, Eskimosem, hindusem z wysokiej kasty czy koreańczykiem - to wszystko są ludzie! Problem w tym że ty chcesz się pieprzyć ze ZWIERZĘCIEM i rodzić jakieś czarne małpopodobne zwierzęta... a to już normalne nie jest :-O 🖐️

Gość szaraczek
"Ciupagi". To forum jest najlepszym lekarstwem na kiepski humor.;-)

co ty opowiadasz :o jestes jakims rasista czy cos? przeciez kolor skory o niczym nie stanowi, ma takie same rece i nogi jak my tak? a poza tym ja nie szukam przygody..

Kultura nie zależy od rasy tylko od miejsca wychowania. Gdyby mnie biały facet po dwóch spotkaniach powiedział, że mnie kocha, to bym go zakwalifikowała raczej jako ruchacza, który chce szybko zaliczyć. Po prostu postępuj ostrożnie. Niech zwolni tempo albo spada.

no wlasnie mu o tym powiedzialam, ze to jest za szybko, ze wiekszosc kobiet pomyslalaby po takim wyzwaniu, ze szuka przygody na jedna noc, on mi odpowiedzial, ze ok, ze nie bedzie afiszowac sie ze swoimi uczuciami.. ze poczeka

Hehehe, ja też kiedyś poznałam Murzynka, rozmawialiśmy z 4 godziny, na pożegnanie powiedział, że taka jestem śliczna, żebyśmy byli ze sobą, będziemy do siebie jeździć (bo byłam tam tylko na wakacjach), a on będzie mi przysylał pieniądze... A ja głupia... nie skorzystałam... ;)

Gość jakby ci to powiedzieć
Tak, tak, tak... wszyscy jesteśmy ludźmi, a kolor nie ma znaczenia. Wpisz sobie w google "iq by country" i kliknij na grafikę. Afryka subsaharyjska posiada średnie IQ na poziomie 59-60 punktów, co odpowiada umiarkowanemu upośledzeniu umysłowemu. Wyjście ludzi z afryki miało miejsce ok 200 tys. lat temu. od tej pory ewolucja ludzi i małp w afryce przebiega osobno. Ci co wyszli z afryki kolonizowali cały świat dając początek rasie białej i żółtej. Sahara skutecznie oddzielała obie grupy, że praktycznie nie dochodziło do wymiany genetycznej. Już nie mówiąc o przestępczości w USA. Tzw afroamerykanie są główną przyczyną przestępstw w tym kraju 🖐️

No to niech czeka. Wiesz co, zdarzają się miłości od pierwszego wejrzenia, ale zazwyczaj facet, którego coś takiego trafiło, nie chce się afiszować, bo boi się odrzucenia. Facet, który nie ma problemu z wyznawaniem uczuć ma, prawdopodobnie, wzorzec podrywania i tyle. Także powoli. Zobacz, na ile mu starczy cierpliwości. Moze to jakis desperat.

Gość moze chche zlapac
wize: jest wyznawca islamu???

watpie, ze chce wizy, gdyz ja nie mieszkam w Polsce on tez, ja jestem w Nl on tez, bede po prostu ostrozna, jak mu tak bardzo zalezy to niech pokaze, moj poprzedni facet to 3miesiace za mna latal, zanim cos na powaznie zaczelo miedzy nami byc ;)

Gość moze chche zlapac
on ma tam papiery? jest tam od dziecka? wielu z nich jest wyznawcami islamu, to jet bardziej niebezpoieczne niz kolor skory

jest tu od 5lat..jakiego jest wyznania to nie wiem, musze sie go zapytac, wlasnie o tym wyzwaniu tez pewne rzeczy slyszalam...

Gość moze chche zlapac
i z jakiego kraju przyjechal, badz ostrozna

sierra leone jakos tak