Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drukakarka..f

nie można drukować w Brother j-125

Polecane posty

Gość inzynier serwisowy//zablok
A ja wiem jaki ty typ masz? Podaj aukcje którą kupiłaś Ten 1 typ ma taki plastik który pociągasz jak zamknięcie keczupu. Zresztą widać go wyraźnie.

Gość drukakarka..f
próbuję to wyłamac i się nie da. jest tak jakby to była cześć tego kardridźa a nie tylko do odłamania. folii nie ma, jeśli już to jest taki pasek przezroczysty gruby, plastikowy jak u tej od góry, ale nie da się tego wyłamać

Proponuje tel do córki. Bo jeszcze rozwalisz i się tuszem oblejesz i będzie na mnie. Jw typów jest masa. A dziś i tak już nic nie wydrukujesz jak zapowietrzyłaś głowice. Zadzwoń ona ci powie czy się wyciąga czy się wyłamuje. A jak nie to będzie wiadomo jaka aukcja. Zawsze można napisać meila do sprzedawcy. Tak ze znikam z wątku

Gość drukakarka..f
Dzięki za chęci pomocy.

Przynajmniej wiesz o co biega :) Gorzej że zapowietrzyłaś. Bo jw nie jest takie proste odpowietrzyć.

Gość drukakarka..f
a tuszem już się oblałam;)

Gość buahahahhahahahaaaa
inzynier, szacun ze ci sie chce temu kałmukowi tyle tłumaczyc:D

Gość Zaton
Kardridż (piszę o Canonie) - czy dobrze rozumiem, że ten pojemnik z tuszem ma dwa otwory robocze: jeden większy, który łączy się z głowicą przekazując do niej tusz i drugi znajdujący się na przeciwległej ściance, znacznie mniejszy, przypominający nacięcie, który pełni rolę odpowietrznika. Kupiony kardridż ma obydwa te otwory zamknięte - w Canonie duży otwór jest zamknięty plastykową nakrętką a mały zaklejony paskiem folii z napisem Pull (pociągnij). Przed zamontowaniem kardridża nakrętkę należy odkręcić a pasek oderwać. Jeśli dobrze to opisałem to mam jedną wątpliwość związaną z paskiem Pull, który jest naklejony na końcowym odcinku ścianki pojemnika, prostopadle do jej osi. ( patrząc na tę ściankę i pasek widzimy literę L, w której pasek stanowi wystające w bok krótsze ramię). I teraz mam pytanie: czy oderwać należy tylko ten pasek folii z końca tej ścianki, czy też może trzeba usunąć także pozostałe naklejki znajdujące się na tej ściance (np. z opisem typu i producenta) pod którymi daje się wyczuć jakieś nierówności czy wgłębienia ?

Gość gość
najlepiej zwrocic drukarke do serwisu... moge polecic ten www.inprosystem.pl/brother sama korzystałam dwa razy

Gość Janek555
Problemy z drukarką często są spowodowane złą jakością tonerów… Proponuję kupować oryginalne albo zamienniki dobrej jakości. Jedne i drugie znajdziecie w sklepie internetowym www.arsa.pl mają dobre ceny i duży wybór – polecam.

Gość gość
Komunikat Pochłaniacz atramentu pełny. Wymieniono-zrobił to fachowiec. No i po podłączeniu ten sam napis . No i nie działa. Czy może ktoś miał podobny problem . Czy to znaczy że ja trzeba wynieśc do pojemnika i kupić nową

Gość leczko
a jakich materiałów eksploatacyjnych używasz do swojego brothera, ja do mojego używam activ jetów i nie narzekam na jakieś problemy z drukarką.