Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jordan.pl

orbitrek powystawowy - o co chodzi??

Polecane posty

szukam fajnego orbitreka na allegro. Zastanawia mi o co chodzi z tym sprzętem powystawowym, jest ich więcej niż nowych. Orbitreki są z anglii, czy to przypadkiem nie jest używany sprzęt z tamtejszych siłowni??

Gość allapap
jest to sprzet ktory byl wystawiony na wystawie , potem jak zdejmuja z wystawy jest tanszy i ma nazwe powystawowy

Gość allapap
moze miec czasem jakas ryse lub inne jakies minimalne uszkodzenie , obrysowanie itp ale nie musi

no ja rozumiem co to znaczy "powystawowy" dziwi mnie tylko ilość tego na allegro. nie wiem czy to faktycznie z wystawy czy może "zajechane" z siłowni z anglii

Gość frankfurterka1234
heja ja mam do sprzedania fajnego orbitreka kupionego w Decathlonie za 1400zł ale sprzedam taniej. Mam mało miejsca w domu bo dokupiliśmy meble i teraz mam problem z jego trzymaniem. Jak jesteś zainteresowana to się odezwij sprzęt jest zajebisty , nic się nie trzęsie , nie rypi . Ja mieszkam niedaleko Lublina.

Gość paulaw5
frankfurterka1234 napisz mi jaki model i za ile chcesz sprzedać orbitrek? ew gdzie do odbioru? email:paulw5@op.pl