Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kardelinka

SYLWESTER 2013!

Polecane posty

Dobry Wieczór, kochani! ;)) Wiadomo, że jeszcze dwa bite miesiące do tej imprezy, ale jestem ciekawa, jakie macie pomysły na tego Sylwestra? Bo ja z moim partnerem jestem w kropce, każdy z nas ma coś od siebie zaproponować, a ja nie mam pomysłu. A Wy jakie macie pomysły? Podzielcie się! ;)))

Gość facettt :)
czas by zrobić coś głupiego

Gość njghnghnb
w grudniu 2012 jest koniec swiata kto sie przejmuje sylwestrem? :(

Gość do sylwestra 2013
pozostał 1 rok i 2 miesiące, więc po co sobie zawracać głowę

Gość Podniecony imprezką
Zamierzam grzac tyłek na sedesie. O połnocy zas nasyce swe zmysly wieczorna oferta tv.Byc moze bedzie jakas relacja na zywo z Wawy albo Wroclawia.:classic_cool:

Gość bede grał w gre
TOMB RAJDER :classic_cool:

Gość Tuummbb Rajder
He he :classic_cool::classic_cool:

Ta, przed telewizorem normalka :P Zawsze coś leci w telewizji. Co do końca świata, to wiedziałam, że conajmiej kilka odpowiedzi się takich pojawi, niestety kochani nie wierzcie w takie bzdury! :) Więc??? Jest ktoś to ma pomysł?

Gość Mpag czyli wiadomo
Wystawie tyłek z rakietką za okno i bede szczelau z d.:classic_cool:

Gość kredka bambino
przeciez to dopiero za rok, wiec co tu planowac :o

Gość Onufryy h
Rozbiore sie i bede pilnował ubrania.:classic_cool:

Gość Bastion miłosny II
Ażeby nie być gorszy od Mpag [choć muszę przyznać iż to szampańska koncepcja]osobiście zamierzam około północy wyjść nago wraz ze swym ukręconym wałem od kołdry na balkon i wzonisić butelką Igristoje noworoczne toasty zaś ma ukochana-wał będzie "strzelać"ze specjalnego fajerwerkowego moździerza.:classic_cool::classic_cool:

Gość Adcomtzbeaz
A czemu nikt nie pisze??Co to niby taki temat nieciekawy??Toż to temat rzeka!!:classic_cool:

Nie mam ochoty pisać na temat głupot, dodałam temat i nie chcę głupich odpowiedzi, tylko sensownych :)

Gość uicbji0p
grajcie w gre!tomb rajder

A co powiecie na Sylwestra stylizowanego na Galę rozdania Oskarów? Zabawa do białego rana w rytm muzyki filmowej, wyjątkowe dekoracje, a także czerwony dywan z fotoreporterami, na którym będziemy mogli poczuć się jak prawdziwe gwiazdy. Taki wieczór będzie organizować Prmavera Spa z Jastrzębiej Góry :)

Ja mam jak narazie plany na Swiata ale na Sylwka nie. Pewnie domowke albo wyjscie do lokalu z przyjaciolmi.

Znajomi udostępnili nam mieszkanie w Szczecinie, więc tam spędzę sylwka ze znajomymi :) A co konkretnie będziemy robić? Pewnie pić ruskiego szampana, włócząc się po mieście :P

Gość bnvbnvbn
Z kazdym dniem - to po co Wam to mieszkanie :D :P

Gość Realistka Życia Polskiego
Autorko ktoś Cię tylko grzecznie poinformowal, że sylwester 2013 bedzie za rok i 2 miesiące bo w tym roku obchodzimy sylwester 2012 ale zapewne jakiś materiał z matematyki w podstawówce Ci umknął i dlatego nie rozumiesz tej kwestii :D:D:D

Gość gość
Sylwester 2013/2014 299 zł Poszukujemy grupy 10 - 20 osób - 4 dni - obiad w sylwestra i nowy rok - zimna płyta (koreczki, sałtaki, ciasta, regjonalny smalec,pieczywo, wędliny itp.)oraz napoje - po północy tradycyjny góralski żurek - sala z kominikiem oraz sala ze sprzętem naglośnieniowym do tańczenia (możliwość podłączenia komputera, mp3 itp.) - w pierwszym dniu ognisko zapoznawcze z kiełbaską - mozliwość zorganizowania kuligu - 150 m od pensjonatu oświetlony wyciąg narciarki - 10 km wyciąg krzesełkowy Zwardoń SKI - możliwość dokupienia dodatkowego noclegu 30zł oraz obiadu w pozostałe dni 20zł - znajdujemy się 150 m od stacji PKP Rycerka więc świetny dojazd z Dworca Centralnego Cena osoba 299 zł ! Kontakt: 510 075 856, 516 145 043, 33 8644 375 www.ukakola.com.pl

Gość gość
Heja a moze by sie wybrac gdzies na zorganizowana wycieczke? Ja sie waham miedzy wybraniem sie do Amsterdamu a Brukseli. Moge smialo www.juwentur.com/SYLWESTER-k191-0-3-default.html to zaoferowac bo jade z nimi nie pierwszy i nie drugi raz :)